Balea Adventskalender unboxing + winactie

De Balea adventskalender is de kalender van de DM uit Duitsland. Persoonlijk ben ik enorm fan van de producten van Balea. Niet alleen erg betaalbaar, maar ook heel erg fijn in gebruik. De Balea adventskalender koop je al voor €14,95 en is daarmee een van de budgettoppers onder de adventskalender.

Vorig jaar greep ik mis, maar dit jaar ben ik er lekker op tijd bij en kocht ik de adventskalender. Vandaag ga ik hem met jullie hem unboxen. Wil jij deze DM adventskalender nu ook graag willen hebben? Lees dan onderaan dit artikel wat je moet doen!

Laten we beginnen met het unboxen van de adventskalender.Dag 1:
Hierin vind je een feestelijke body olie. De olie komt met een hele subtiele glitter. De geur is heel licht kerstkoekje. De olie neemt snel op in je huid en eigenlijk vind ik hem heel erg prettig.

Dag 2:
Badzout voor in bad. Wat baal ik ontzettend dat ik momenteel geen bad meer heb. Het is de vanille en blauwe bessen geur. Ik kan helaas niet door het pakje heen ruiken, maar ik verwacht een hele fijne geur.

Dag 3:
Hier vind je 2 gezichtsmaskers voor de gewone huid. Ik ben persoonlijk gek op gezichtsmaskers en met de winter in aantocht kan mijn huid dit zeker gebruiken.

Dag 4:
Een overnight lippenmasker. Deze komt, net als het gezichtsmasker, op het juiste moment. Mijn lippen kunnen met de aankomende koudere dagen wel wat extra verzorging gebruiken. Hij voelt erg fijn aan en ruikt ook erg fijn.

Dag 5:
Hierin vind je een douche-crème. Deze geur is met vijgen en zeeboter en het is echt een intense diepe geur. Gezien hij mini verpakking is, zal ik hem bewaren voor mijn reis naar curaçao.

Dag 6:
Bad confetti. Werkelijk geen idee wat je ermee zou kunnen, maar ik verwacht dat het oplost in bad. Het komt met een vanille geur.

Dag 7:
Make-up remover, speciaal voor de ogen. Dit is zeker eentje die ik wil uit proberen. Gezien ik vooral oog make-up draag is het fijn een remover te hebben speciaal voor de ogen.

Dag 8:
Hierin vind je een matterende gezichtscrème. Hij is echt super fijn op de huid en ruikt ook nog erg lekker.

Dag 9:
Op deze dag vind je een verzorgende haarspray die ervoor zorgt dat je haar beter door te kammen is en geeft het een verzorgend effect. Deze ga ik zeker uit proberen!

Dag 10:
Op dag 10 vinden we een heerlijke body butter. Super fijn voor de winter periode en bij een droge huid. De geur van vanille en Chai zorgt voor een hele lekkere geur op je huid. De body butter smeert erg snel in en trekt snel in de huid.

Dag 11:
Hier vind je de winter nachtcrème van Balea. Deze gebruik ik zelf ook altijd en gezien dit een leuke mini is, gaat hij in mijn toilettas voor als ik ga logeren.

Dag 12:
Een winter shampoo. Speciaal voor haar in stress en droge hoofdhuid. Nu ben ik nogal trouw aan mijn eigen shampoo, maar misschien dat ik deze ook mee kan nemen in mijn toilet tas, gezien het handige kleine formaat. Hij ruikt in ieder geval erg zoet.

Dag 13:
Zonder een cremespoeling geen complete set hebben ze vast bij Balea gedacht. Hier vind je de winterspoeling met dezelfde geur als de shampoo. Deze combinatie toch maar eens uit proberen.

Dag 14:
Een product die ik al in tijden niet meer heb gebruikt, maar erg van pas komt namelijk een douche scrub. Voor de winter vind ik het echt heerlijk om hier extra aandacht aan te besteden. Ook hier ben ik weer fan van de lichte zoete geur.

Dag 15:
We gaan nog even door in de peeling en deze dag komt die in de vorm van een hazelnoot gezichts-peeling. Wederom een verpakking van 2.


Dag 16:
Het middeltje wat ik in de winter echt nodig heb! Een hand en nagelbalsem. De geur is niet mijn favoriet, maar de balsem is lekker smeerbaar en mijn handen voelen meteen zachter aan. Trekt ook fijn in.

Dag 17:
Hier vinden we een fijne subtiele body lotion. Gezien mijn huid in de periode meer baat heeft bij een bodybutter bewaar ik deze in mijn mandje voor de zomerperiode.

Dag 18:
Een voetpeeling waar ik zeker benieuwd naar ben. Mijn voeten krijgen veel te voortduren dus kom maar op met een fijne peeling.

Dag 19:
Hier vind je een klein flesje reinigend water voor in de avond en morgen je huid te reinigen. Naast het reinigende effect voelt hij ook erg zacht aan op de huid.

Dag 20:
Dan opnieuw een zakje met badzout. Ze voelen wel anders aan dan die van dag 2. Misschien dat ik ze in de toekomst ook wel als heerlijk voetenbadje kan gebruiken.


Dag 21:
Dit vind ik nou echt leuk! Twee oogpads die je in de koelkast kan leggen en je helpt minder moe uit de ogen te kijken. Dit soort dingen vind ik gewoon leuk om te gebruiken en met de vroege ochtenden is het soms wel echt nodig ook!

Dag 22:
Met een wasgel in klein formaat heb je altijd wat in je tas om je handen te kunnen wassen. Voor mij ideaal gezien ik veel onderweg ben en dit niet altijd tot mijn beschikking heb.

Dag 23:
We vinden in de een na laatste dag nog een douche creme. Deze is bijzonder om zijn chocolade geur. Helaas voor mij is dat niet mijn geur, maar kan er vast iemand heel blij mee maken.

Dag 24:
In de laatste dag vind je een bruisster voor in bad. De cassis en nectarine geur komt je tegemoet in de verpakking. Deze badartikelen bewaar ik lekker voor voetenbadjes. Die kan ik straks vast wel goed gebruiken.

Wat een super leuke adventskalender! Eigenlijk allemaal producten die ik ook zeker wel gebruik. Daarnaast vind ik het super leuk dat het qua uiterlijk ook speciaal is gemaakt voor de kalender. Deze voor mij dan ook zeker zijn geld waard!

Winactie!
Nu het leukste en waar jullie natuurlijk allemaal op zitten te wachten! Ik heb een extra Balea adventskalender gekocht die ik wil weggeven aan een van jullie! Wat jij hiervoor moet doen??

Laat mij weten in een reactie dat je mee doet! (vergeet niet een geldige e-mail in te vullen.
Daarnaast vraag ik je mij te volgen op Instagram! Zodat je ook niks meer mist over mijn blog!

Deze actie loopt t/m 3 november.

15 Comments

 • Tysha

  Ik doe dolgraag mee, ik hoor altijd dat Balea echt ontzettend heerlijk is. Ik ben naar Duitsland gegaan en helemaal vergeten om ook maar 1 product te kopen. Ook ik was weg van het landschap misschien was dat de (geldige) reden? Zou echt onwijs gaaf zijn om dit te winnen kan ik goed gebruiken! Leuk dat je dit doet!

 • Tyshs

  Ik doe dolgraag mee, ik hoor altijd dat Balea echt ontzettend heerlijk is. Ik ben naar Duitsland gegaan en helemaal vergeten om ook maar 1 product te kopen. Ook ik was weg van het landschap misschien was dat de (geldige) reden? Zou echt onwijs gaaf zijn om dit te winnen kan ik goed gebruiken (misschien ook naar Curaçao? Haha) Leuk dat je dit doet!

  • Natasja M

   Wat een heerlijke adventskalender ik ben hem helaas misgelopen en baal daar enorm van. Gebruik veel van dm vooral de hornhaut reduzier crème is zo super heeft u die al eens geprobeerd of gehad? Maak graag een kansje op de dm adventskalender mijn instanaam is muisjemuis

 • Marian B

  Wat een mooie adventskalender! Ik woon niet zo dicht bij de grens dus Balea is voor mij vrij onbekend. Ik hoor veel positieve verhalen, ook de prijs. Met dit pakket kan ik in een keer ook echt goed kennismaken. Ik kijk er naar uit, lijkt me een echt verwenpakket! Een fijne make-up remover speciaal voor de ogen spreekt mij enorm aan en de body butter want daar hou ik van.

 • Marian B

  Altijd leuk adventskalenders, ik ben dol op verrassingen.Ik woon niet echt dicht bij de grens, dus Balea is vrij onbekend voor mij. Ik hoor veel positieve geluiden over dit merk, en zeker ook de prijs. Ik begin toch wel erg nieuwsgierig te worden. Met deze adventskalender kan ik meteen goed kennismaken, ik kijk er naar uit. Het lijkt me een echt verwenpakket, het openen zal een feestje zijn. De make-up remover speciaal voor de ogen maakt me erg nieuwsgierig. Ik hou van body butters, ik ben ook erg benieuwd naar deze. Dat wordt duimpjes draaien 😉

 • Jessica bunt

  Ik doe mee superleuke winactie het lijkt me erg leuk al die spulletjes. (Ik weet niet of deze reactie al geplaatst is want ik kreeg een foutmelding)

 • Anita te Gussinklo

  Deze adventskalender is echt geweldig, daar word ik heel blij van als ik die mag vinden op mijn (deur) mat.
  Ik doe dus graag mee en volg je ook op Insta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge