Deborah Milano lip laquers

SAMSUNG CSC

In september 2014 werd ik uitgenodigd op een persevent van Novexpert en daar kwam ik ook in aanraking met het met Deborah Milano. Voor mij een merk die prachtige producten ontwikkelt en waar ik geen genoeg van kan krijgen. Vandaag heb ik voor jullie twee liplaquers om te laten zien.

SAMSUNG CSC

Deborah Milano brengt diverse kleuren op de markt en de prijzen variëren een beetje per webshop, maar gemiddeld voor rond de €9,-  Gezien de lip laquers geen namen hebben zullen we het moeten doen met goed in beeld gebrachte nummers. Ik heb de nummmer 2 en de nummer 8 voor jullie om te laten zien.

SAMSUNG CSC

Zoals je kunt zien komt de lip laquer van Deborah Milano met een applicator en ik moet zeggen dat deze wel erg fijn aanvoelt en het product goed op je lippen aanbrengt. De lip laquer is absoluut niet te vergelijken met een gloss. De substantie is zeker een stuk dikker.

SAMSUNG CSC

Nummer 2 is mijn favoriet. Gezien ik niet van de hele felle kleuren ben op mijn lippen, maar zo in de verpakking ziet nummer 8 er wel heel knallend uit moet ik zeggen. We kunnen wel zeggen dat nummer 8 echt een knallende roze kleur is, terwijl nummer 2 een nude kleur is met lichte bruin tint erdoor heen.

SAMSUNG CSC

De swatch laat het al mooi zien. Twee mooie kleuren, maar een beetje dikke substantie. Ben benieuwd wat het mij op de lippen brengt. De pigmentatie ziet er zo op eerste gezicht wel goed uit.

SAMSUNG CSC

Laten we bij nummer 8 beginnen. Deze roze kleur komt zeker goed uit op de lippen. Wanneer je hem even beetje laat drogen en een tweede laag erover heen doet heb je zeker een mooie opvallende kleur op je lippen.

SAMSUNG CSC

 

De nummer 2 is wat subtieler van kleur, maar ik persoonlijk houd van deze nude kleur op mijn lippen. De laquers voelen fijn aan op de lippen en als ze een beetje zijn gedroogd geven ze een hele mooie glans. Je voelt wel steeds dat je wat op je lippen hebt, maar de kleur blijft wel goed zitten. Een ontbijt en een lunch overleeft hij bijna helemaal en het mooiste van de laquers van Deborah Milano is dat ze heel gemakkelijk bij te werken zijn.

Ik ben echt fan van de laquers van Deborah Milano en ik vind dit persoonlijk ook fijner dan een lipstick op mijn lippen. Binnenkort wil ik wat meer kleuren gaan bestellen van dit merk.

Ken jij het merk Deborah Milano al?

onder3

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge