Beauty favorieten van dit moment

Toen ik mij deze ochtend aan het opmaken was bedacht ik mij dat ik de laatste tijd best wel wat favoriete producten heb. Het leek mij leuk deze vandaag met jullie te delen.

SAMSUNG CSC

Mijn nieuwe M.A.C. oogschaduw Great Beyond is absoluut een van mijn favorieten op dit moment. De kleuren zijn zo mooi en ik vind dat mijn ogen er ook goed mee uit komen als ik deze draag. Je kan hier de review lezen.

SAMSUNG CSC

Mijn tweede favoriet is deze high impact mascara van Clinique. Ik ben groot fan van Clinique en deze mascara voldoet ook aan bijna al mijn eisen voor een mascara. Hij is trouwens gewoon erg fijn voor mijn wimpers.

SAMSUNG CSC

Vorige kocht ik dit setje van Angel en Alien en ik heb daar nog geen moment spijt van gehad. Drie heerlijke geuren en ik weet vaak gewoon niet welke ik zal kiezen. Het zijn hele intense geuren moet ik zeggen en ze ruiken de hele dag goed.

SAMSUNG CSC
Dit pallet van Dr. Hauscka is heel erg mooi en fijn. Natuurlijke ingrediënten en dat voel je toch ook goed terug. Deze gebruik ik vaak voor mijn dagelijkse look. Mooie zachte kleuren.

SAMSUNG CSC

Deze massage olie heb ik al een tijdje, maar hij ruikt ten eerste echt heerlijk, maar je kan ook een mooie tijd ermee doen voor hij helemaal in de huid is gemasseerd.

SAMSUNG CSC

Deze liplaquers van Deborah Milano. Ik vind ze beide heel mooi qua kleur, maar draag nummer 2 het meeste. Ik vind het net wat fijner als lipsticks.

Dit waren mijn favorieten op dit moment. Ik ben niet iemand die elke maand nieuwe favorieten heeft en soms blijven producten maanden mijn favoriete producten. Zo heb ik bijvoorbeeld de Hema waterproof eyeliner die ik al jaren gebruik en mijn ultieme favoriet blijft.

Wat is jou favoriete product op dit moment? 

onder3

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge