Pupa I’m Fio Glam Fucsia

Follow my blog with Bloglovin

SAMSUNG CSC

Vandaag een parfum review voor jullie van een merk die ik alleen nog maar kende van zijn make-up lijn. Pupa heeft naast mooie make-up ook parfums op de markt gebracht. Gezien ik wel houd van lekkere geurtjes vond ik het ook helemaal geen straf dat ik deze kreeg. Vandaag deel ik met jullie wat ik er van vind.

Dat lekkere geuren niet duur hoeven te zijn bewijst deze eau de toilette van Pupa wel. Voor een prijsje van €5,50 kun je hem al bestellen. Dit geldt trouwens voor meerdere geuren van de Pupa lijn, maar er zijn ook duurdere verkrijgbaar.

SAMSUNG CSCWaar je een boek niet om zijn cover mag oordelen, doe ik dit bij parfums wel. Ik vind een mooie uitstraling vaak belangrijker dan de geur die erin zit. Gelukkig vallen de geuren over het algemeen nooit tegen. Deze Flam Fucsia komt in een aparte verpakking. Als je het doosje ziet denk je hier zit aardig wat in, maar schijn bedriegt. De eau de toilette komt in een 20 ml verpakking.

SAMSUNG CSCDe houder van de eau de toilette vind ik wel erg mooi moet ik zeggen. Alleen iets onhandig gezien hij niet kan staan. Daarom bewaar ik hem eigenlijks altijd in de doos. Dat is wel wat jammer, want ik vind dat parfums met mooie verpakkingen best zichtbaar aanwezig mogen zijn. Wanneer je de eau de toilette eruit haalt houd je een leuke flesje over. Jammer vind ik dat er geen apart dopje bij komt, want dan had hij goed mee gekund in je tas bijvoorbeeld.

SAMSUNG CSCLaten we eens gaan kijken, nee ruiken, naar de geur want die is natuurlijk ook wel belangrijk. Nu heb ik geen perfecte neus en kan ik je niet vertellen wat ik precies ruik, maar het is een licht zoete geur, bloemig. Dit moet ook wel een beetje kloppen gezien er zes verschillende bloemengeuren zijn gebruikt voor de geur.  De geur blijft best een tijd hangen. Dit vind ik een enorm pluspunt.

Wil jij een eau de toilette die gewoon lekker licht zoet ruikt en tijd blijft zitten en nog eens betaalbaar is? Dan raad ik deze zeker aan!

Liefs Atenga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge