Riverdale shower foams.

SAMSUNG CSC

Als je zegt Riverdale dan denk ik aan homestyling producten. Mooie producten waar ik ook best wel fan van ben. Waar ik niet aan denk bij Riverdale is aan verzorgingsproducten. Toch vond ik in een van mijn favoriete woonwinkels deze shower foams van Riverdale en ik moest ze gewoon meenemen, Vandaag vertel ik je mijn mening over deze producten.

SAMSUNG CSC

Net als bij de homestyling producten van Riverdale werd ik stiekem een beetje verliefd op de verpakking. De kleuren trokken mijn aandacht meteen. Drie mini shower foams schreeuwden neem mij mee! Oei best wel erg dat ik soms een zwak heb voor mooie verpakkingen en dan de verleiding niet kan weerstaan. Mooi voor mij was dat de prijs normaal €19,95 was en ik het pakketje kon kopen voor €14,95 gezien ze de monthly must have zijn van Riverdale. Dus wil jij ze nog hebben voor die prijs dan moet je nog snel zijn.

Riverdale komt met drie verschillende geuren namelijk;

SAMSUNG CSC

Pure Vanilla coconut.

Top note: Blackcurrant, Sorbet
Middle note: Coconut, Heliotrope
Base note: Vanilla, Caramel, Musk

Zodra ik de dop eraf haal ruik ik de hele sterke geur van coco’s al. Wanneer ik hem in mijn handen spuit is de geur overweldigend. Voor de coco’s liefhebbers is dit natuurlijk een stukje hemel op aarde, maar voor mij, iemand die geen fan is van de geur, is het licht een straf dat er zoveel geur af komt. Gelukkig weet ik iemand die dit wel heel erg fijn vindt en kan ik diegene er blij mee maken.

SAMSUNG CSC

Lively Bellicima.

Top note: Bergamot, Blackcurrant
Middle note: Orange Blossom, Jasmin, Iris

Base note: Tonka, Meranti, Amber

Deze zachte bloemengeur geeft je meteen een gevoel van ontspanning. De geur is wel goed aanwezig, maar op een fijne zachte manier. Ik moet zeggen dat ik hem heel fijn vind na een lange werkdag en dan even lekker wil ontspannen. De geur zorgt voor een rust gevoel bij mij. Houd je van bloemige geuren dan is dit zeker een aanrader.

SAMSUNG CSC

Balance Hammam.

Top note: Japanse Mint, Lavender
Middle note: Cyciamen, Peony Blossom

Base Note: Musk, Heliotrope, White Amber, Argan Oil

Dit is zeker mijn favoriet! De geur straalt luxe uit voor mij en als ik aan hammam denk dan denk ik ook aan heerlijke verwennerij voor het lichaam. De geur doet mij ook echt denken aan de hammam of een Turks stoombad. De Japanse mint geur komt goed naar voren en persoonlijk houd ik daar erg van. Ik vind deze foam dan ook echt een feestje om te gebruiken.

SAMSUNG CSC

De shower foam komt meteen als schuim uit de verpakking en zodra je een spuitje doet komt de geur je al sterk tegemoet. Ik moet zeggen dat ik daar wel van houd. Foams die goed en sterk ruiken, want ik vind het altijd even een heerlijk verwen momentje onder de douche als een heerlijke geur je tegemoet komt.

Voor de prijs krijg je zeker wel drie fijne geuren die zeker de moeite waard zijn in mijn beleving. Misschien zou je voor die prijs niet elke dag gebruik maken van de foams en ze misschien bewaren voor momenten dat je het ook echt even verdient om jezelf extra te verwennen.

In de webshop van Riverdale zag ik dat ze nog meer verzorgingsproducten hadden, dus ik ga zeker eens een kijkje nemen en wie weet nog wat van deze heerlijke producten scoren.

Kende jij de verzorgingsproducten van Riverdale al?

http---signatures.mylivesignature.com-54494-85-531A7B1FFAFE7CB9B20A18FA8AB4E810

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge