plogweek: Bijzondere plek, nieuwe lamp en broccolisoep

Vrijdag 17 juni, mijn laatste dag van de plogweek en hoewel ik het super leuk vind om te doen kost het ook erg veel tijd. Vooral het niet vergeten van foto’s te maken. Vandaag haalde ik een nieuwe lamp en zag ik een huis met eigen ophaal brug! 

20160617_100139

Goedemorgen! Om half 9 word ik wakker en kijk ik nog even naar een filmpje van 2wmn over de menstruatie diva cup. Bijzonder ding moet ik zeggen. Daarna stap ik uit bed en maak ik mijzelf een ontbijt klaar. Ik heb geleerd dat je goed moet ontbijten om je lichaam in beweging te krijgen. Hoewel ik dit vroeger met geen mogelijkheid binnen zou krijgen, heb ik er nu totaal geen probleem mee.

20160617_100531

Ik start mijn laptop op en als ik iets irritant vind is dat configureren. Het duurt altijd een eeuwigheid. Dus ik ruim ondertussen op in huis. Wat kan een persoon een troep maken in een avond tijd bedenk ik mij nog.

20160617_105341

Na mijn emails checken etc. besluit ik vast de brocceli soep te maken. Ik krijg de smaak van soep maken onder de knie en het is eigenlijk zo gemakkelijk zonder zakjes! Ook maakte ik mijn lens even schoon, tadaa scherpere foto’s.

20160617_105828

Terwijl alles rustig op het vuur staat ga ik mijn badkamer even opruimen. Ik ben maar alleen in dit huis en ik heb een behoorlijke grote badkamer, maar als je kijkt naar al mijn spullen heb ik dat ook wel nodig. Dat wordt nog wat als ik ooit weer ga samenwonen. Gelukkig bestaan er goede opberg mogelijkheden.

20160617_112847

Gisteren kwam mijn laatste bestelling van Ebay binnen en vulde ik hem meteen. Hij is erg leuk en gezien mijne echt aan vervanging toe was kan ik nu weer even vooruit.

20160617_121400

Via marktplaats kocht ik een lamp voor op mijn nieuwe tv kastje. Dus ik ging hem ophalen en kwam in een gebied uit die echt de moeite waard was om even te bekijken. Heerlijk aan het water. Echt helemaal verstopt in de stad.

IMG-20160617-WA0001

Om bij het huis te komen moest ik over een eigen ophaalbrug! Echt super leuk en ik moet zeggen wat een prachtige locatie was het. Er kwam ook net een bootje aan en moest de brug dus omhoog.

IMG-20160617-WA0003

Natuurlijk ook even een foto van mijn nieuwe lamp. Ik vond hem wel cool en hij is mooi smal en dat vind ik straks wel leuk om op mijn nieuwe tv kastje te zetten.

SAMSUNG CSC

Mijn lunch bestond uit een wrap met salade, paprika, tomaatjes, komkommer en mozerella en een bord broccoli soep. Na de lunch ging ik even bezig met mijn blog.

20160617_180854

En dan vergeet ik de hele middag foto’s te maken. Doe ook niet heel veel, alleen mij inlezen voor de organisatie waar ik maandag een gesprek heb. Voorbereiden is altijd wel even fijn. Na het eten ga is het tijd om mijn sportschoenen weer aan te trekken en loop ik een heerlijk voldaan rondje.

20160617_181345

Doordat mijn trainingen steeds langer zijn en ik steeds langer ook hardloop is het tijd dat mijn rondjes groter worden. Ik vind deze paden nog steeds het fijnst om te lopen.

20160617_193332

Als ik thuis kom neem ik een douche. Niks is fijner om na het sporten.

20160617_191350

Na 3 maanden heb ik een bestek la! Deze kreeg ik en ben er blij mee, want alles los in de lade is niet echt handig. De avond keek ik wederom voetbal en keek ik de film Chef.

Dit was mijn plogweek en ik hoop dat jullie het leuk vonden om een weekje te zien wat ik zo al een beetje doe. Volgende week komen er weer gewone verschillende artikelen online!

onder3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge