Blogvakantie voorbij

Gezien ik even een maand vakantie heb genomen van mijn blog leek het mij leuk om even bij te kletsen met jullie. Hoewel ik vakantie had van mijn blog had ik geen vakantie van mijn werk, integendeel mijn werk slurpt behoorlijk wat tijd van mij op momenteel. Dit vind ik heerlijk kan ik vertellen, want ik kan jullie vertellen dat ik echt heel erg blij ben met mijn nieuwe baan. Ik weet weer waarom ik dit destijds als beroep koos. 

20160820_111947

Voor mij was de blogvakantie ook vooral even kijken hoe ik mijn blog met mijn werk en sociaal leventje ga combineren. Voor mijzelf heb ik hierin afgelopen maand wel een kleine balans gevonden. Ik merk juist dat door mijn werk ik ook weer vol inspiratie zit betreft onderwerpen voor mijn blog. De afgelopen periode ook weer veel reviews geschreven en gemerkt dat ik dat nog steeds super fijn vind om te doen.

Ook veranderde ik mijn manier van bloggen en eindelijk heb ik ook gevoel daar een beter ritme in te hebben gevonden. Voor mij blijft het niks moet en alles mag mentaliteit op mijn blog belangrijk. 

20160827_114914_003

Nu heb ik naast werken en bloggen afgelopen tijd ook even fijne dingen gedaan. Zo ging ik twee keer een dagje alleen naar Vlieland om even tot bezinning te komen en ging ik oude vrienden bezoeken. Wandelde ik heel wat km en kwam een oud klasgenoot een dagje bij mij. Speelde ik Pokemon go en gingen we feesten in de stad.  Spotte ik zeehondjes en ging ik een dagje naar het strand in Makkum. 

20160825_175308

Het was ook de maand waarin ik besef hoe snel alles kan gaan in het leven. Elk jaar rond 20 augustus, sterfdag van mijn zus, ben ik altijd wat emotioneler en rusteloos. Ik merk het aan mijn manier van slapen en dat ik enerzijds graag mensen om mij heen heb en anderzijds juist alleen wil zijn. Afscheid is nooit leuk, maar na zoveel jaar leer je wel dat bepaalde dingen en mensen het waard zijn om geduld voor te hebben en dat je moet gaan voor waar jij als persoon in geloofd.

Gezien ik graag alles wil, mijn werk, mijn sociale leven, genieten en mijn blog zal er niet elke dag  een artikel komen. Dan heb ik echt meer uren in een dag nodig. Alleen op deze manier kan ik wel alles doen wat mij blij maakt.

Hoe gaat het bij jullie?

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge