Mijn bucketlist 2016 #1

list-800759_960_720

Je kent het vast wel, de term bucketlist. Een lijst met dingen die je in je leven graag nog een keer zou willen doen. Vandaag schreef ik ook mijn bucketlist. Benieuwd wat ik nu graag nog eens wil in mijn leven? Lees dan lekker verder.

Er zijn zoveel dingen die ik eigenlijk nog wel zou willen in mijn leven, maar er zijn toch een paar dingen die hier al een tijd op mijn lijstje staan en ik graag hoop te bereiken voor het einde van mijn leven.

♥ Mijn eigen boek schrijven. Volgens mij heb ik deze wens al sinds ik kind ben en zelf heel wat boeken verslond. Het lijkt mij prachtig een verhaal te schrijven of iets te schrijven wat van mij is en dat anderen dit dan kunnen lezen.

♥ Gitaar leren spelen. Hoewel ik niet muzikaal ben lijkt het mij gewoon erg gaaf om gitaar te kunnen spelen.

train-19640_960_720

♥ Romantische filmscène. Altijd als ik in de trein zit of op de boot of zelfs in een vliegtuig droom ik altijd dat mijn geliefde mij ophaalt en een soort van filmscène doet, met mij in de armen vliegen, bloemen mee etc. Eigenlijk is het mij ophalen en het laten zien dat ik gemist ben denk ik al waar ik helemaal warm van zou worden.

♥ Eigen onderneming hebben. Sinds ik voor een baas werk heb ik al het gevoel gehad dat ik ooit er goed aan zou doen om iets voor mijzelf te beginnen. Het gevoel dat ik alles in mijn handen ligt, maar ook dat ik mijn eigen baas ben en dus verantwoordelijk ben voor mijn eigen spreekt mij hierin erg aan. Mijn blog is een kleine opstap naar deze wens toe. Hierin ben ik ook mijn eigen baas en bepaal ik zelf wat er wel en niet gebeurd. Ik hoop dat ik de zakelijke kant hierin ook wat beter ga leren begrijpen.

♥ Trouwen. Misschien verras ik hier sommige mensen wel wat mee die mij kennen. Het lijkt mij fantastisch om klein te trouwen en met goede vrienden en familie een intieme dag te ervaren en waarbij we kunnen zeggen wij kiezen voor elkaar.

landing-917225_960_720

♥ Uit een vliegtuig springen. Ja ik wil graag nog eens iets heel stoms doen en voor mij is dat uit een vliegtuig springen. Ik weet nu al dat ik het doodeng ga vinden, maar gezien ik mij nooit laat kennen ik gewoon zal springen.

♥ Naar Londen! Ik ben er een keer eerder geweest en wat een prachtige stad. Daarnaast zou ik ook graag Parijs en Stockholm nog eens willen bezoeken, want daar heb ik ook alleen maar goede dingen over gehoord.

♥ Een eigen huisje. Deze wens staat al een beetje verder in de startblokken. Momenteel ben ik druk aan het zoeken naar een eigen huisje en hoop ik dat ik deze van mijn lijstje kan halen voor 2017 begint.

Wat staat er bij jou op je bucketlist?

onder3

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge