Beauty: Budget topper van lovespa

Vandaag voor jullie het budget merk Lovespa en die vind je bij de Action. Hoewel ik weinig in de Action ben te vinden, was ik er afgelopen maand en kwam ik deze, zeer opvallende, producten tegen. De prijs was enorm betaalbaar en daardoor besloot ik een paar mee te nemen om te testen. Benieuwd waar ik het over heb? Lees dan vooral eventjes verder.

Lovespa is een merk dat ik nog niet eerder had gezien en naast de zeer opvallende verschijning was ik erg onder de indruk van de lage prijzen. Mijn nieuwsgierigheid won en ik kocht meerdere producten om eens te gaan testen. Zo kocht ik body butters, body scrubs en shower gels van de verschillende geurlijnen.

De verpakkingen zijn erg opvallend en ik houd daar wel van. Mooie felle kleuren en leuke combinaties van kleuren ook. Hierover hoef ik eigenlijk weinig te zetten en spreken de foto’s voor zich. Gezien de scrubs, butters en shower gels allemaal dezelfde werking hebben zal ik deze eerst even met jullie delen. Daarna vertel ik jullie meer over de geur lijnen die ik mee nam.

De body scrubs:
De scrub is redelijk grof van structuur, maar weet toch een fijne en zachte huid achter te laten. Op de pot staat dat het ook een voedende werking heeft en dat voel je na het scrubben wel. De scrub is, naar mijn mening, niet echt geschikt als je een gevoelige huid hebt. Voor mijn huid is hij verder prima en ik ben dan ook erg blij met deze budgettopper van €1,88!

De shower gels:
De shower gel doet prima zijn werking en schuimt lekker op. Dit vind ik altijd wel belangrijk bij een shower gel.  De geur blijft ook licht op je huid achter. In combinatie met de scrub is het echt een hele fijne geur die op je huid achterblijft. De shower gels zijn te koop voor €1,11 en dat is toch echt een koopje voor de 200ml die je krijgt.

De body butters:
De body butter komt niet met een seal, zoals de scrub en dat vind ik toch wel beetje jammer. Met een seal weet je nu eenmaal zeker dat niemand er al in heeft gezeten met zijn handen. De body butter is is niet heel dik, maar smeert wel erg prettig uit. Wat ik een pluspunt vind is dat hij snel intrekt en je huid een lichte zachtheid geeft. Zeker een fijne body butter die gemakkelijk voor dagelijks gebruik kan dienen. De butter koop je voor de kleine prijs van €1,88

Honey
Ik begin mijn review met de Honey lijn en hier kocht ik een body scrub en een shower gel van. In de winkel kon ik al wel de shower gel even ruiken, maar de body scrub kwam met een seal erover heen en deze nam ik dus op de gok qua geur mee. De geur van zowel de shower gel als de body scrub zijn vrijwel identiek en dat vind ik echt fijn. Dat betekent vaak dat de geur ook lekker lang op je huid blijft hangen.
De geur is beetje zoetig en je ruikt een fijne geur van honing er door heen. Ik hou er wel van, gezien soms de honing geur wel wat overheersend kan zijn. Waar de shower gel iets frisser ruikt dan de scrub ruik je echt dat ze samen horen.

Shea & Vanilla
Dan is er de Shea & Vanilla lijn. Hier kocht ik de shower gel en de body butter van. Weer ruik je duidelijk dat de geuren bij elkaar horen. Wel is de shower gel iets pittiger vanilla geur en persoonlijk vind ik hem iets te overheersend. De body butter is juist een hele rustige en lichte geur die ook nog een tijdje achter blijft op je huid. Deze lijn is voor mij wel de minst favoriete die ik heb mee genomen.

Flower & Fruit
Stiekem wist ik het van te voren al, maar de flower & fruit is absoluut mijn favoriet. Hier kocht ik de shower gel en body butter van. De geur is echt bloemig met vleugje fruit er door heen en dat is echt zalig. In dit geval is de body butter sterker qua geur en is de shower gel wat lichter aanwezig. Deze combinatie vind ik na gebruik ook nog een tijd op mijn huid na geuren en dat is erg fijn.

Hammam
Van de Hammam heb ik alleen de scrub mee genomen, gezien er geen andere producten waren van deze lijn bij mijn Action. Erg jammer want wat een zaligheid in een potje! Je waant je met deze geur echt in de echte Hammam. De geur is absoluut de sterkste geur van alle lijnen. De geur is eucalyptus en ik hou daar erg van. Mocht ik nog eens de shower gel en/of body butter vinden dan gaan die zeker mee in mijn winkelmandje.

Naast deze lijnen is er ook nog een lijn met cocos. Deze heb ik niet mee genomen, gezien ik deze geur echt verschrikkelijk vind. Dus voor de liefhebbers van die geur kun je ook terecht bij het merk Lovespa.
De producten hebben mij echt verrast met hun geuren en werking en dat voor echt mooie budget prijzen. Fijn dat er voor elke portemonnee heerlijke verzorgingsproducten te verkrijgen zijn.

Heb jij de Lovespa producten al bij de Action gespot?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge