Catrice denim devine

Beauty: Catrice Denim devine look

Heel eerlijk kan ik zeggen dat ik vaak niet wat heb met de producten van Catrice of Essence, maar toen ik van de week bij de Kruidvat was zag ik de Catrice Denim devine limited edition liggen en mijn interesse was gewekt. Ik besloot een aantal producten mee te nemen die ik vandaag met jullie wil delen.

Catrice denim devine
De Catrice Denim devine lijn is verkrijgbaar van half april tot half mei en is dus een limited edition. Ik moet bekennen dat ik vooral viel voor de look van deze producten in deze lijn en gezien Catrice wel een heel fijn budget merk is nam ik vier producten mee die ik zo voor jullie beter laat zien. Naast deze vier producten is er in de lijn ook nog een bronzer, nog een andere kleur lipgloss en vijf nagellakjes uitgekomen.

Catrice denim devine palette

Laten we beginnen met het product die mij deed stoppen bij het Catrice vak, het palette. De mooie bronskleurige verpakking straalt voor mij iets stoers uit en vind hem wel passen bij de Denim devine naam. Wanneer ik de verpakking open maak zie ik zes prachtige kleuren waar ik helemaal weg van ben. Niet te opvallende kleuren, maar een mooie combinatie van lichte en donkere kleuren en shimmer en matte kleuren. Het palette komt met een mooi groot spiegeltje erbij. Ik ben wel erg onder de indruk.
Het palette kost €6,99.

Catrice Denim devine blush

Stiekem heb ik wel even getwijfeld tussen de bronzer en de blush. Beide zien er prachtig uit en hebben een super leuk motief die wederom past bij denim. Mijn ervaringen met blushes is altijd erg wisselend qua pigmentatie dus ben erg benieuwd wat deze mij zal brengen. De blush is verkrijgbaar voor €3,99.

Catrice Denim devine lipgloss

De Catrice Denim devine lijn heeft twee lipgloss kleuren uitgebracht. Deze wat koraalkleur en een nude kleur. Gezien ik wel van beetje kleur houd in mijn gloss nam ik de koraalkleur mee. Zo op het eerste gezicht die het er mooi uit en is het een fijne substantie op de applicator. De lipgloss kosten €3,59.

Catrice denim devine liquid liner

Ow jee ik stap zo wel beetje van mijn eyeliner gewoonte af, want ik gebruik nooit een andere dan mijn waterproof eyeliner van de Hema, maar ik wilde het toch eens proberen. Deze liquid liner komt in een klein potje en heeft een super dun kwastje waarmee je het aan kan brengen. Ik ben erg benieuwd hoe ik met dit product uit de voeten kan. De liquid liner is verkrijgbaar voor €2,99.

Catrice denim devine look

Dit is dan mijn uiteindelijke look geworden. De pigmentatie van de producten zijn wel echt van goede kwaliteit. Persoonlijk vind ik de lipgloss totaal niet bij mij passen. Op de foto komt hij niet helemaal tot zijn recht, maar de koraalkleur past niet helemaal bij mij. Het palette vind ik echt heel mooi en daar zal ik zeker in de toekomst nog wel veel mee gaan werken. De blush heeft een goede pigmentatie, heb zelfs met een kwaststrook al het gevoel dat er teveel op zit. De eyeliner is op zich wel mooi, maar ik vind het gewoon heel lastig werken met zo’n flexibel kwastje. Ik krijg het nooit mooi strak.

Mijn indruk is beetje wisselend, dit heeft meer te maken met mijn persoonlijke smaak dan de kwaliteit van de producten. Het palette ga ik zeker vaker gebruiken en ook de blush zal ik er nog wel eens bij pakken. De gloss absoluut niet en de eyeliner zal ik vooral om te oefenen nog gaan gebruiken.

Wat vind jij van deze Catrice Denim devine lijn?

onder3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge