plogweek: chagrijnig wakker worden

Donderdag 16 juni was ik erg vroeg wakker, wilde de dag niet helemaal zoals ik wilde en liep ik bijna 2,5 uur. Kocht ik mijzelf een printer en had ik beetje last van mijn humeur.

SAMSUNG CSC

Goedemorgen! Hier is het 7 uur en ik ben (bijna) wakker. Waarom zo vroeg? Omdat er heel leuk mugje was die de hele nacht mij wakker hield en ik hem gewoon niet kon vinden!

20160616_115805

Gezien ik moe ben doe ik alles rustig aan en waar ik normaal snel de was even ophang had ik nu wat langer werk en viel er regelmatig weer een handdoek naar beneden. Ik had het toen wel kunnen weten dat het niet mijn dag zou worden want mijn humeur was niet al te best.

20160616_133254

Rond 9 uur ga ik ontbijten en bedenk ik dat het wel even gezellig zou zijn om weg te gaan samen. Even uit het huis en wat gezellig en leuke afleiding. Helaas waren er andere plannen en om alleen te gaan daar had ik gewoon ook niet echt zin in.

20160616_112450

De hele ochtend doe ik eigenlijk weinig. Net voor de lunch ga ik eerst even snel naar de supermarkt en eet een beschuitje met kaas. Het weer is vandaag weer beter dan verwacht en het zonnetje helpt een klein beetje tegen mijn humeur.

20160616_131919

Ik haal cadeautjes en fiets even door wat straatjes van de stad. Langzaam komen er wat meer toeristen in de stad geloof ik 🙂

20160616_134630

Ik blijf niet lang in de stad en ga thuis mijn tv kastje schuren. Schuren vind ik leuk om te doen. Vind het iets rustgevend hebben. Daar tegenover staat dat ik echt een hekel heb aan verven. Ik heb daar geen geduld voor. Gelukkig heb ik hele lieve mensen om mij heen die mij er mee willen helpen en ik hoop dat hij binnenkort mooi in mijn huisje kan.

IMG_20160616_152514

Terwijl mijn humeur er gewoon niet beter op word en ik thuis mijn draai even niet kan vinden besluit ik mijn rugzak in te pakken. Camera, water, vestje en geld mee en gewoon gaan lopen.

20160616_151756

De bootjes doen mij denken aan vroeger, toen ik samen met mijn zus altijd 6 weken op vakantie ging met mijn opa en oma met hun boot. Lang geleden dat ik heb gevaren, misschien is dat iets wat ik deze zomer eens kan gaan doen. Bootje huren.

20160616_153625
Ik loop eerst langs de kringloop en koop mijzelf een printer. Ik print nu steeds bij anderen uit en dat is super lief, maar ik wil niet de hele tijd moeten vragen en nu kocht ik eentje voor €6,50. Koopje. Ik kon hem in de auto zetten en later in de avond ophalen dus hoefde hem niet mee te slepen tijdens mijn wandelen.

20160616_170019

 

Na 2,5 uur wandelen kwam ik weer thuis. Na 1,5 uur wandelen kreeg ik ineens erge pijn in mijn lies. Dit heb ik wel eens vaker en vaak is het even doorlopen en gaat het over. Nu liep ik heel erg scheef en kreeg ik het er niet uit. Na 20 minuten doorlopen vond ik een bankje en ging ik even rusten. Daarna was de pijn aardig weg gezakt en toen ik thuis kwam was het weer helemaal over.

Na het eten ging ik mijn printer nog even ophalen en bleef ik nog even kletsen. Keek ik voetbal en begon ik daarna aan de film Horns. Deze heb ik niet tot einde uitgekeken, want ik was helemaal moe. Wel was in de avond mijn humeur weer terug en heb ik mijn chagrijnige dag overleefd.

onder3

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge