Beauty: Dagelijkse gezichtsverzorging

Als ik iets heb geleerd de laatste jaren is hoe belangrijk het is om je gezicht goed te verzorgen. Nu bestaan er heel veel producten en voor elk huidtype is wel wat te vinden. Gezien ik het zelf leuk vind om te weten wat anderen gebruiken voor hun gezichtsverzorging leek het mij leuk om mijn dagelijkse routine met jullie te delen.

Vroeger vond ik het onzin om in de avond als in de ochtend mijn gezicht te reinigen. Hoe vuil zou mijn gezicht nu worden na een nachtje slapen, maar sinds ik mijn gezicht ook in de ochtend goed reinig voelt mijn huid een stuk fijner aan.

presentatie1

Mijn huid reinig ik met Garnier micellair water of als ik in de ochtend een douche neem Nivea gezichtsfoam. Beide producten vind ik heel erg fijn werken en reinigen mijn huid erg goed. Beide zorgen ook voor een zachte huid en gezien ik wel een gevoelige huid heb is dat erg prettig.

Dr Pierre Ricaud dagcreme 2

Na het reinigen van de huid is het tijd voor mijn dagcreme. Momenteel gebruik ik de Dr Pierre Ricaud dagcreme en deze bevalt mij heel erg goed. Ik schreef er al eens een review over. Als de dagcreme is ingetrokken gebruik ik tegenwoordig ook een factor 20 van Ziaja om mijn huid extra te beschermen tegen de zon.

mousse

Gezien het warmere weer draag ik minder make-up en ik merk dat mijn huid dat eigenlijk ook wel even prettig vind. Alleen als ik een uitje heb of voor mijn blog foto’s wil maken maak ik mij op. Het maakt voor mijn routine in de avond eigenlijk niet uit, want voor ik ga slapen gebruik ik opnieuw het Garnier micellair water of de Nivea gezicht foam. Vooral met een laag make-up vind ik de huid goed reinigen erg belangrijk.

Dr Pierre Ricaud nachtcreme 1

De Dr Pierre Ricaud nachtcreme is een hele fijne creme die ik lekker dik opsmeer. Mijn huid voelt echt heel prettig aan.

Dit is eigenlijk mijn dagelijkse gezicht verzorging routine die ik bijna elke dag doe, want ook ik moet wel eerlijk bekennen dat, vooral in de avond ik soms helemaal geen energie meer heb om mijn gezicht helemaal goed te reinigen. Toch merk ik meteen de consequenties in de vorm van puistjes en oneffenheden. Daarom vind ik het erg belangrijk om mijn gezicht met goede en fijne producten te behandelen.

Nu ben ik erg nieuwsgierig naar de producten die jullie gebruiken voor jullie gezicht verzorging. Laat je het mij weten in de comments?

onder3

2 Comments

  • Forever38.com (Vera)

    Het maakt echt een verschil he, dat reinigen in de ochtend. Je huid knapt er zo van op. Ik doe het trouw elke ochtend en avond, hoewel als ik heel moe ben, ’s avonds wel eens met make-up in bed wil stappen hoor. En wat je zegt, dan word je gelijk afgestraft 🙂
    Ik zweer bij Garnier micellair reinigingswater. En qua gezichtsverzorging gebruik ik La Prairie.
    Forever38.com (Vera) onlangs geplaatst…Beauty Irritaties_Mijn Top-10My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge