Persoonlijk: De jeugdsentiment tag

Het was al weer een hele tijd geleden dat ik een tag deed en was op zoek naar een leuke en toen kwam ik op de site van teamconfetti de jeugdsentiment tag tegen en die vond ik stiekem wel erg leuk om in te gaan vullen, dus bij deze..

Favoriete kinderfilm: Drop dead fred.

Deze film vond ik als kind helemaal geweldig. Altijd als ik ziek was keek ik hem en hij paste ook wel goed bij wie ik als kind was. Zelf had ik ook een grote fantasie en bedacht ik mijn eigen denkbeeldige vriendjes. Volgens mij heb ik hem zelfs nog ergens op dvd.

Favoriete televisie serie: Geef nooit op

Als een programma was dat ik helemaal geweldig vond was het Geef nooit op! Ik vond het prachtig dat al die wensen uitkwamen, maar het leukste vond ik dat ze in zo’n gat sprongen en dan ineens ergens anders waren. Tja kinderen geloven alles zullen we maar zeggen.

download

Favoriete boek: Zwarte lieveling

Als tiener las ik veel, heel veel, en ook best wel wat zwaardere boeken qua onderwerp. Een van de boeken was Zwarte lieveling van Susanne Koster. Een boek over een meisje dat zwaar wordt mishandeld door haar stiefvader en uiteindelijk naar een internaat gaat. Ze leert heel langzaam weer vertrouwen krijgen in de medemens. Dit boek heb ik wel 20 keer gelezen als het niet vaker is.

Favoriete liedje van boy/girl band: 3T I need you

Eigenlijk was ik helemaal geen fan van boybands of girlsbands, maar de boys van 3t vond ik wel heel cute. Ik was eigenlijk meer van The Kelly Family en later meer van de alternatieve muziek. Maar deze boys hadden ook een plaats tussen al mijn posters van The Kelly Family.

Favoriete fashion item: Broeken met wijde pijpen

Ja ik was schuldig! Ik droeg spijkerbroeken met wijde pijpen. Voor mij was dat helemaal hip en paste bij mijn wat meer alternatieve levensstijl. Als een broek niet wijd genoeg was bij de pijpen dan maakte mijn moeder en stukken van een andere kleur tussenin zodat ik weer helemaal blij was.

ibqt0rq9l53c

Favoriete snoep/snack: Lange Jan

Oeh als ik ergens gek op was waren het lange jan snoepjes! Maar ik moet eerlijk bekennen dat in die tijd echt wel veel meer lekkere snoepjes waren. Zo had je hardere langwerpige snoepjes en als je er op beet kwam er zuur uit. Ik was ook wel gek op zure snoepjes.

Tv reclame: Rolo reclame

Ik vond hem echt prachtig deze reclame van Rolo! Deze kwam ook als eerste in mij op toen ik nadacht over reclames van mijn jeugd. Daarnaast wist ik mij niet heel veel te herinneren en eigenlijk vind ik dat wel een goed teken haha. Reclames moet je niet teveel onthouden.

Favoriete nummer: Savage Garden Truly Madly Deeply 

Er zijn zoveel liedjes die prachtig waren, maar deze zong ik samen met mijn vriendinnen altijd in de klas en heeft dus ook wel een hoog jeugdsentiment. Maar ook het liedje van Mars, jupiter vond ik helemaal geweldig.

Eindelijk weer eens een tag die ik helemaal geweldig vond om in te vullen! Heerlijk je even weer terug wanen in je kinder/tiener tijd. Ben benieuwd wat jullie antwoorden zijn, laat ze vooral even weten in de comments!

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge