De winter kan maar komen…

Een paar weken geleden schreef ik er al over. Ik ging op zoek naar een goede winterjas voor mijzelf. Hier kan je lezen hoe ik te werk ging en waarom dit voor mij een dingetje is. Kort er na vond ik een winterjas die niet alleen heerlijk warm is, maar ook net even anders is qua kleur dan ik gewend ben. Benieuwd?

Ik kwam deze dames winterjas tegen en was bij mijzelf wel even in twijfel. De kleur is voor mij doen wel erg licht, maar het is zeker een jas die je niet dagelijks om je heen ziet. Daarnaast schreef ik al eerder dat ik wel van de Italiaanse merken houd qua jassen. Mijn jas bestelde ik online, altijd wel een beetje spannend gezien ik best wel een lastige maat heb. Binnen twee dagen had ik mijn jas binnen. Gelukkig was ik bekend met de Italiaanse jassen dat ze vaak kleiner uitvallen. Door een maat groter te bestellen wist ik dat ik goed zat.

De jas is van een zeer fijne kwaliteit en ook meteen lekker warm. Qua kleur vond ik hem in het echt veel leuker dan ik had verwacht. Achter is hij wat langer dan voor en dat is gewoon perfect. Zo blijft mijn rug ten alle tijden ook lekker warm. Ik had de jas ook nog kunnen bestellen met een bontkraag. Zowel een echte als neppe en verschillend qua grote. Echter houd ik niet van bont op mijn jas. Doordat je hem los kan bestellen betaal je ook alleen maar voor wat jezelf dus wilt. De capuchon kan je er ook nog afhalen en dat vind ik misschien met autorijden wel zo prettig.

Voor jullie ben ik ook nog eens uit mijn comfortzone gestapt en heb ik met mijn camera outfit foto’s gemaakt. Dit deed ik middels de zelf timer op mijn camera. En voor mijn eerste keer ben ik niet ontevreden over het resultaat. Wel super benieuwd wat jullie van mijn nieuwe jas vinden en ben super benieuwd naar jou winterjas dit seizoen!

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge