Decoratie vernieuwen in onze boerderij.

Zoals ik al eerder schreef, gaan wij onze boerderij helemaal renoveren. Dit zal een langdurig project zijn. Naast het renoveren van de boerderij zal er ook veel aandacht worden besteed aan het interieur en de decoratie. Nu heb ik een heel goed beeld voor mijzelf hoe ik wil dat het eruit gaat zien. Gelukkig zitten mijn vriend en ik erg op een lijn en dat maakt dat ik op mijn telefoon al veel inspiratiefoto’s heb. Toch koop ik soms nu ook alvast wat spulletjes die het huis nu ook al wat knusser maken.

Interieur voor in huis is niet het goedkoopste. Ik hou niet van decoratie spullen die bij de Action vandaan komen. Voelt soms zo van 1000 anderen die dit ook in hun huis hebben. Voor onze meubelen hebben we al het een en ander bekeken en weten we goed wat we willen. Gelukkig hebben we nog even om te sparen. Vandaag wil ik het juist even over de kleine interieur decoraties hebben. Zo vond ik een kleine ondernemer die super leuke decoraties verkoopt en die ik dan ook even aan jullie wil laten zien. Ik ben van mening dat je juist de kleine ondernemers eens een podium kan geven en hopelijk ook hen zo vooruit kan helpen.

Vorige week mocht ik even rond kijken en foto’s maken en heb ik veel inspiratie op kunnen doen. Zelf kocht ik een super mooie lamp, die nu al een leuk plekje in huis heeft gekregen. Gezien wij nog helemaal gaan renoveren heb ik mij erg in moeten houden, want ik wilde eigenlijk al veel meer mee naar huis nemen. Het leuke is dat zij allemaal hoekjes heeft waardoor ik meteen kan zien hoe dingen samen passen. Dit is namelijk niet mijn sterkste kant.

Zij verkoopt een style die heel erg bij mij past. Rust, eenvoud en natuurlijke materialen. Daarnaast vind ik de prijzen echt super netjes! Mocht je net als mij geïnspireerd willen raken of juist lekker willen shoppen voor nieuwe decoraties in huis? Neem dan even een kijkje op de website van In casa. Vandaag deel ik vooral even foto’s om jullie ook te inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge