Disclaimer & contact

 

Disclaimer.

Atenga.nl is een blog waarbij de teksten en foto’s van mijn eigen beheer zijn. Wanneer een foto niet van mijzelf is staat er altijd een bronvermelding bij.
Mijn foto’s zijn niet voor openbaar gebruik en wanneer jij ze zou willen gebruiken zou ik het erg op prijs stellen dit te vragen en/of met bronvermelding te benoemen.

Atenga.nl wordt geschreven vanuit mijn perspectief en mijn mening. Wanneer je het niet eens bent met mijn visie over een bepaald onderwerp, vraag ik je dit netjes te verwoorden in een reactie. Haatreacties worden verwijderd.

Atenga.nl werkt soms samen met bedrijven en/of krijgt producten opgestuurd. Betaalde samenwerkingen in de vorm van een artikel zullen dan ook kunnen verschijnen op Atenga.nl. Bij deze gaan wij er vanuit dat de lezer op de hoogte is gebracht dat dit op Atenga.nl voorkomt. 

Op Atenga.nl wordt soms gebruik gemaakt van affiliate links, als iemand via zo’n link iets bestel krijgt Atenga.nl een kleine commissie. Dit kost jou niks extra’s.


Contact.

Wil jij suggesties doen voor mijn blog of gewoon je mening geven, dat kan via de reacties bij de artikelen of via het mailadres: info@atenga.nl

Wil je een product opsturen voor een eerlijke review? Dan kun je mij bereiken via info@atenga.nl

Postadres:
A. Bekkema
Hoofdstraat 41
9693 AE Bad Nieuweschans