Disclaimer & contact

Disclaimer.

Atenga.nl is een blog waarbij de teksten en foto’s van mijn eigen beheer zijn. Wanneer een foto niet van mijzelf is staat er altijd een bronvermelding bij.
Mijn foto’s zijn niet voor openbaar gebruik en wanneer jij ze zou willen gebruiken zou ik het erg op prijs stellen dit te vragen en/of met bronvermelding te benoemen.

Atenga.nl wordt geschreven vanuit mijn perspectief en mijn mening. Wanneer je het niet eens bent met mijn visie over een bepaald onderwerp, vraag ik je dit netjes te verwoorden in een reactie. Haatreacties worden verwijderd.

Producten die van een bedrijf afkomstig zijn en mij zijn gesponsord zullen in het artikel worden benoemd. Wanneer een artikel betaald is zal er een verwijzing in staan naar de disclaimer. Mijn mening over de producten zullen niet beïnvloed zijn omdat ze verkregen zijn.

Op Atenga.nl wordt soms gebruik gemaakt van affiliate links, als iemand via zo’n link iets bestel krijgt Atenga.nl een kleine commissie. Dit kost jou niks extra’s.


Contact.

Wil jij suggesties doen voor mijn blog of gewoon je mening geven, dat kan via de reacties bij de artikelen of via het mailadres: info@atenga.nl

Wil je een product opsturen voor een eerlijke review? Dan kun je mij bereiken via info@atenga.nl

Postadres:
A. Bekkema
Hoofdstraat 41
9693 AE Bad Nieuweschans