Dr Hauschka foundation

SAMSUNG CSC

De laatste tijd probeer ik wat minder foundation te gebruiken. Hoewel ik het erg mooi vind, denk ik dat mijn huid het elke dag niet zo prettig vind. Daarnaast zocht ik ook een foundation die echt een natuurlijke look geeft. Deze vond ik in de foundation van Dr. Hauschka.

Dr. Hauschka is voor mij geen onbekend merk en in het verleden heb ik met dit merk mogen samenwerken. Het zijn natuurlijke producten en tot nu toe heeft niet een product van Dr. Hauscka mij echt weten teleur te stellen. Door dat het natuurlijke producten zijn voelen de producten vaak erg fijn aan. Daarnaast staat het merk ook wel bekend om zijn geuren in de make-up. Ben benieuwd wat de foundation mij brengt.

SAMSUNG CSC

Hallo naakt gezicht! Zoals je kunt zien heb ik  nogal last van rode vlekken en donkere kringen onder mijn ogen. Dit is voor mij vaak een reden toch wel wat aan make-up te dragen, want ik krijg vaak de vraag of ik moe ben. Alleen wil ik een foundation die net die rode vlekken wat doet verdwijnen en mijn donkere kringen wat verlichten.

SAMSUNG CSC

Dit is de foundation nummer 02 en zo op het eerste gezicht schrik ik een beetje van de kleur. Hij is zo op de hand wel donker. Nu heb ik een vrij lichte huid en nu hoop ik dat deze op mijn huid niet te donker wordt. Er zijn van deze lijn vijf kleuren uitgebracht en ben dan benieuwd hoe donker de 05 is. Opvallend is ook de geur. Een foundation die naar rozen ruikt is voor de verandering ook wel eens fijn.

SAMSUNG CSC

Wow de kleur is eigenlijk helemaal perfect voor mijn huid. Dit had ik niet verwacht, maar is een fijne verrassing. Ook het aanbrengen van de foundation is erg fijn. Het voelt meer als een crème dan echt een foundation. Hij trekt ook beter in mijn huid dan sommige andere foundations. Mijn rode vlekken zijn zeker minder zichtbaar. De donkere kringen zijn nog wel zichtbaar, maar normaal gesproken gebruik ik nog een concealer eronder die dit ook kan voorkomen.

SAMSUNG CSC

Ik ben wederom erg tevreden over een product van Dr. Hauscka en ik kan zeggen dat deze foundation momenteel in mijn badkamer komt te staan. Ik vind hem een hele mooie natuurlijke look geven die de erge oneffenheden goed doet verbergen, maar zeker niet het gevoel geeft dat je een dikke laag make-up op hebt.

Voor de foundation betaal je €21,50 voor 30ML. Niet meteen een budget prijs, maar om eerlijk te zijn vind ik het hem wel waard.

Wat vind jij van de producten van Dr. Hauschka?

onder3

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge