Dr pierre ricaud

Beauty: Dr Pierre Ricaud dag en nacht-creme

Als ik ergens moeite mee heb is het vinden van de perfecte crème voor mijn gezicht. Mijn huid is erg wisselend, van droge voorhoofd tot vette neusranden en een zeer gevoelig kin gebied. Een tijdje gebruikte ik een creme die ik zowel dag als voor de nacht gebruikte, maar nu ben ik weer overgestapt naar een dag en nacht creme en wel van Dr. Pierre Ricaud.

Dr Pierre Ricaud dag en nacht creme

De Dr Pierre Ricaud cremes zijn er voor verschillende huidtypes. Ze zijn nu op de site van Dr Pierre Ricaud 50% korting en dat betekent dat ze nu €19,95 per stuk zijn. De verpakkingen zijn wel erg mooi en in een pot zit 40ml. Hier kun je best wel even een tijd mee vooruit. Benieuwd of deze crèmes hun prijs waard is en mijn huid een betere uitstraling geven.

Dr Pierre Ricaud dagcreme

Laat ik beginnen met de dagcreme. Deze komt in een zalmkleurig verpakking. Alles op de verpakking is in het Frans en dat kan ik niet lezen. Gelukkig is op de site alles in het NL en kan ik op die manier alle informatie vinden. Laten we eens kijken wat er wordt gezegd over het product.

Deze verzorging heeft een ultragevoelige mousse textuur. Dankzij de Centella Asiatica, met Provitamine B5 en Glycalox®, sublimeert OPTIMALIA®dagcrème de kwaliteit van de huid: ze wordt gladgestreken, ze blinkt en uw teint is magnifiek.

Een gladgestreken huid, nu ik ouder word en zo af en toe wel eens wat commentaar krijg over mijn rimpels kan ik dat gladgestreken wel gebruiken. De vitamine B5 kan mijn huid op het moment ook wel even gebruiken.

Dr Pierre Ricaud dagcreme 2

Voor een dagcreme had ik niet zo’n dikke substantie verwacht. Ik heb nog een keer gecheckt of ik niet de nachtcreme had gepakt. De crème ruikt erg lekker kan ik vertellen. Licht zoet van geur. Nu is het vaak zo dat mijn huid niet altijd heel goed op geparfumeerde crèmes reageert, maar met deze heb ik er geen last van.

Dr Pierre Ricaud dagcreme 3

Voor een wat dikkere substantie smeert hij wel heel erg fijn uit. Hij trekt ook meteen fijn in en ik hoef niet heel lang te wachten voor ik eventueel mijn make-up aan kan brengen. De dagcrème is zo in het eerste gebruik erg prettig.

Dr Pierre Ricaud nachtcreme 1

De nacht crème komt in een paarse verpakking en heeft net als de dagcrème alles in het Frans op de verpakking staan. Kijken wat ze hebben te zeggen over deze nachtcrème.

Deze verzorging heeft een ultragevoelige mousse textuur. Dankzij Alaria, een bruine alg extract, Macadamia Olie en Glycalox®, OPTIMALIA®Nachtcrème is een perfecte herstellende verzorging die de voordelen van de dagcrème vergezelt. Resultaat: Bij het ontwaken is de huid uitgerust en ontspannen

Een ontspannen huid, dat lijkt mij heel erg prettig. Mijn huid kan namelijk best wel onrustig zijn en ik hoop met deze nachtcrème dat hij eindelijk een beetje rustig wordt. Even geen plekjes meer en even geen gevoeligheden zou erg fijn zijn.

Dr Pierre Ricaud nachtcreme 2

Deze substantie is nog steviger en dikker dan de dagcrème en heeft dezelfde licht zoete geur. Als het zo nog nieuw in het potje zit vind ik het vaak zonde om het te gaan gebruiken.

Dr Pierre Ricaud nachtcreme 3

Zoals je kan zien is hij echt een stuk steviger, maar wederom smeert ook deze crème heel erg fijn uit. Hij trekt iets langzamer in dan de dagcrème, maar voor de nacht vind ik dat niet zo’n probleem.

Dr pierre ricaud

Nu heb ik de twee samen een paar weken geprobeerd en ik kan zeggen dat mijn huid echt aanzienlijk rustig is geworden. Mijn droge voorhoofd is heerlijk zacht geworden en ook na het douchen voelt mijn huid daar nog erg prettig aan. De crèmes hebben een goede moistering en dat vind ik erg prettig. Ook de vette gedeelten zijn minder vet, maar nog niet helemaal verdwenen. Mijn kin, die vaak het meest heeft te maken met oneffenheden en plekken voelt echt een heel stuk rustiger aan.

Ik ben erg te spreken over deze twee producten van Dr. Pierre Ricaud. Nu is het zo dat dit de eerste keer is dat ik in aanraking kom met dit merk, maar ze verkopen nog veel meer. Ik ga zeker in de toekomst nog eens een kijkje nemen bij dit merk.

Kende jij deze producten van Dr. Pierre Ricaud al?

onder3

One Comment

  • Hennie

    Yep, ik ben vorig jaar met de producten van dr Pierre Ricaud in aanraking gekomen, waaronder ook deze dag- en nachtcrème. Ik was er erg tevreden over, net als jij. Op een gegeven moment heb ik ze weggegeven omdat ik een ander merk ging testen, maar ik had ze los daarvan best nog wel langer willen gebruiken. Goed spul. De cosmetica van dit merk bevalt overigens ook goed.

    PS. Mooie sfeervolle huiselijke foto’s heb je gemaakt. Like it.
    Hennie onlangs geplaatst…Utsukusy | Rosa MosquetaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge