Dromen over je badkamer..

Het mooie van groot wonen is het feit dat je veel dingen kan realiseren. Stel je dan nog eens voor dat je groot woont en je bovenverdieping nog helemaal leeg is. Dan is er tijd om te dromen en ik ben begonnen met het dromen over mijn droom badkamer.

In de boerderij in Duitsland is de bovenverdieping leeg. Er ligt alleen een houten vloer, maar verder is alles nog in te vullen zoals wij dat in de toekomst willen. Dit maakt het leuk om eens groot te dromen en te kijken wat er op badkamer gebied eigenlijk allemaal mogelijk is.

Hoewel je misschien een landelijke look zou denken in een oude boerderij, is onze bedoeling aan de binnenkant veelal nieuw te hebben met daarin oude elementen. Mijn droom badkamer zal zeker ook bestaan uit oude elementen, maar ook met luxe. Ik vind luxe in een badkamer namelijk erg fijn.

Zo wil ik zeker een bad in de badkamer. Het lijkt mij helemaal gaaf als deze “los” in de badkamer kan staan. Vooral dat bad in combinatie met de zolder balken die nog te zien zijn zal dat zo mooi staan. Ze dienen nog wel even opgeknapt te worden natuurlijk, maar hiervoor hebben we al ideeen uitstaan. De tegels wil ik het liefst donker, zodat je met mooie verlichting verschillende sferen kan realiseren. Ook zou ik graag met houttinten werken in de badkamer om de oude stijl erin te behouden.

Al deze wensen zijn super fijn, maar het blijft lastig om het geheel te zien, als de hele verdieping nog leeg is. Op tv zie je dan wel eens dat ze een 3d tekening maken, zodat je alles voor het gerealiseerd wordt kan bekijken. Wat lijkt het mij dan super gaaf op een 3d planner voor de badkamer te laten maken. Dit kan tegenwoordig al super leuk online. Wij gaan hier zeker op korte termijn mee aan de slag en ik weet zeker dat dit niet alleen voor onze badkamer zal gelden.

Hoe onze badkamer in de toekomst ook gaat worden, een ding is zeker, er is veel om over te dromen. Wanneer hij gerealiseerd gaat worden neem ik jullie zeker mee in het proces.

Wat mag absoluut niet ontbreken in jou droom badkamer?

*Kijk disclaimer betreft dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge