Een perfect cadeau om te geven

Als ik ergens van in de stress kan schieten, is het bedenken van cadeaus bij speciale gelegenheden. Denk dan aan huwelijks cadeau of geboorte cadeaus. Vaak is, wat ik uitzoek, wat aan de hoge kant qua budget. Maar wie zegt dat je het cadeau alleen zou moeten kopen? Vandaag alles over het perfecte cadeau om met meerdere mensen te geven.

Sommige mensen hebben verschillende wensen. Zo heb ik altijd moeite om voor mijn eigen verjaardag te bedenken wat ik wil. Want ik wil niemand op kosten jagen en zelf ben ik niet heel erg fan van kleine spullen. Vandaar dat ik toch geld vraag. Wanneer er een speciale gelegenheid is, wil ik tegenwoordig anderen wel vragen om samen iets te geven. Op die manier kun je een groter cadeau kopen en misschien voldoen aan de wensen van de ander.

Afgelopen periode hebben wij, vooral de familie van mijn vriend, het trietste nieuws mogen ontvangen dat onze zwager ongeneeselijk ziek is. Als familie proberen wij een van zijn grootste wensen in vervulling laten gaan, namelijk afreizen naar Indonesie, om afscheid van zijn moeder te kunnen nemen. Hiervoor hebben wij een crowdfunding voor opgezet. Deze loopt echt super goed en we hebben al het geld bij elkaar!

Nu hadden ze samen nog een wens en dat was hun liefde bezegelen met een huwelijk. Bij een huwelijk hoort natuurlijk ook een leuk cadeau. Hier hebben de familie en vrienden de hoofden bij elkaar gestoken en wilden wij heel graag een foto cadeau doen. Dit als een prachtige eye catcher in huis, maar ook als prachtige herrinnering van hun samen.

Nu is het zo dat er super veel keus is tegenwoordig waarop jij je foto kan laten afdrukken. Zo heb je foto op forex, maar ook op alliminium, hout, kussens en zelf op behang. Maar voor ons sprong eentje er wel echt uit en dat was een foto op schoolplaat. Gezien de verschillende formaten, heb je voor elk budget wel een keuze. Maar gezien wij kozen voor een gezamenlijk cadeau, konden wij echt een mooie grote uitzoeken. Uiteindelijk bestelden wij een schoolplaat van 120 cm bij 90 cm.

De foto is super mooi gelukt en het stel vindt het hopelijk ook helemaal super.

* Dit artikel is middels een samenwerking tot stand gekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge