Beauty: Erica producten opgebouwd uit natuurlijke extracten

Het leuke van bloggen is zeker ook dat je in aanraking komt met, voor mij, nieuwe merken. Zo kreeg ik de vraag of ik de producten van het merk Erica wilde uit proberen. Deze lijn van producten zijn opgebouwd uit natuurlijke oliën en extracten en vaak vind ik dat hele fijne producten. Vandaag laat ik een paar van de producten aan je zien.

Gezien de winkels van Erica niet in het noorden des land zitten was ik extra verrast toen ik een mailtje kreeg of ik de producten wilde proberen. Leuk! want anders was ik het merk waarschijnlijk nooit tegen gekomen. 1 oktober 2016 werd er een nieuwe winkel geopend in Eindhoven en dat betekent dat er nu 11 winkels zijn met de producten van Erica. Gelukkig kun je ook gewoon bij de webshop alles kopen en is het ook voor mensen, zoals mij, uit Friesland gemakkelijk om ze te bestellen.

SAMSUNG CSC

Laten we eens gaan kijken wat er allemaal in het pakket zat.  Als eerste valt mijn oog op Calendula reinigingsschuim. Dit komt mooi uit, want mijn eigen die ik nu gebruik is bijna op en dan kan ik deze daarna mooi gaan uittesten. De reinigingsschuim koop je vanaf €7,95

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Om je huid goed te verzorgen zit er ook een calendula dagcrème in het pakket. Opvallend vind ik de kleur van de crème en doet mij ook echt natuurlijk ogen. Deze crème is ook nog eens voor de gevoelige huid en dat is voor mij altijd erg welkom. De geur is ook heerlijk aanwezig moet ik zeggen. Er zit wel aardig alcohol in en ben dan ook erg benieuwd hoe dit terug te voelen is op mijn huid. De dagcrème bestel je voor €6,95

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Dan vind ik een groene klei masker van Erica en deze is specifiek voor de onrustige huid en laat ik dat momenteel heel erg hebben. Door alle stressvolle weken is mijn huid er ook niet beter op geworden en komt het masker als geroepen. Het masker is momenteel in de aanbieding voor €3,95

SAMSUNG CSC

Erica stuurt ook de intiem wasschuim. Deze ondersteunt de natuurlijke pH-waarde. Het is natuurlijk belangrijk om ook enige aandacht aan dat gebied te schenken en goed te verzorgen. Opvallend vind ik het feit dat er op de verpakking echt een houdbaarheid datum is vermeld. Dus geen 12 m logo, maar echt een datum. Eigenlijk zou ik dat ook het liefst zien op alle producten, gezien ik niet altijd onthoud wanneer ik iets nu precies heb opengemaakt. Je betaald €8,95 voor de wasschuim.

SAMSUNG CSC

Als laatste zit er een zilver deo in het pakket. Waar ik vroeger echt een hekel had aan rollers is die mening aardig bij gedraaid. Deze is heerlijk fris van geur en doet goed zijn werking. Voor €6,95 kun je de deo bestellen.

Nu heb ik nog niet alle producten goed kunnen testen, maar mijn eerste indruk is gewoon goed! Vooral het kleimasker vind ik super fijn. De dagcrème voedt mijn huid goed en het zijn zeker producten die ik vaker zal gebruiken. De deo zit ondertussen in mijn werktas en de wasschuim en reinigingschuim hebben een plekje in de douche gekregen. De prijzen van de producten vind ik in de middenmoot passen en zijn zeker wel de moeite waard om te overwegen.

Kende jij deze producten van het merk Erica al?

Liefs

*Dit artikel bevat producten die verstuurd zijn door een merk/bedrijf.

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge