beauty: Etern’l, de boost voor mijn gezicht.

Een van de mooie kanten van het bloggen, vind ik, zijn de mogelijkheden die je worden geboden.  Ik kreeg van Harmonylife de kans om twee producten uit te testen van Etern’l. Voor mij een nieuw merk die mijn huid een enorme boost wist te geven. Vanaf de eerste aanraking was ik verkocht aan deze twee producten. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Toen ik eind december het pakketje in mijn brievenbus kreeg was ik meteen erg benieuwd naar de producten. Na hun eindeloze fotosessie mocht ik dan eindelijk de producten voor het eerst gaan proberen. Ik was ziek in die periode en mijn huid was er behoorlijk slecht aan toe. Enorm droog en beschadigd. Ook puistjes en oneffenheden waren meer dan normaal. Dus eigenlijk was ik al op zoek naar een fijne gezichtsverzorging.

Etern’L acide hyaluronique intense serum is een van de producten die ik mocht gaan uittesten. De verpakking ziet er super mooi uit. Zoals je weet ben ik een sucker voor zwarte verpakkingen. Ik vind het altijd klasse uitstralen en dat doet Etern’L ook zeker. De serum komt in een handig flesje met pompje. Dit vind ik altijd heel erg fijn werken. Juist doordat je daardoor zuinig met het product kunt doen. Want zuinig is deze serum zeker. Met twee pompjes kun je namelijk je hele gezicht voorzien van een fijn laagje en is het voldoende om het goed in te laten werken.

De serum ruikt heel licht en ik vind dat altijd prettig. Als ik mijn gezicht insmeer met substantie moet dit zo min mogelijk geur bevatten. Zodra de substantie mijn huid raakt voel ik hem bij mijn voorhoofd meteen intrekken. Mijn huid schreeuwt echt om een goede hydratatie. De substantie voelt fijn aan. Niet teveel aanwezig en plakt ook niet. Na enkele seconden is het ook al ingewerkt en dat is prettig.

Laten we eens gaan kijken wat deze Etern’L serum ons eigenlijk beloofd. Op de site van Harmonylife vond ik hierover het volgende:

  • Vermindert rimpels
  • Vermindert de diepte van rimpels
  • Verkleint de zone met rimpels
  • Hydrateert

Stiekem kan ik wel wat vermindering van rimpels gebruiken, vooral rond mijn ogen worden ze steeds meer zichtbaar. Ik vind het lastig altijd om op de foto te zetten, maar ik heb wel het idee dat het na een aantal weken gebruik dat mijn huid er stukken fijner en strakker uit is gaan zien. Dit is natuurlijk in combinatie met de Etern’L nachtcreme die ik hieronder verder beschrijf. Het hydrateren deed het vanaf dag een al en dat was echt meteen voelbaar.

Ik vind het dan ook echt een heel fijn serum. Eentje die ik in de toekomst zelf ook zeker wel zou aanschaffen. Pluspunten zijn dat hij goed hydrateerd, niet plakt, geen geur heeft en dat mijn huid zichtbaar strakker werd. Daarnaast erg zuinig in gebruik waardoor ik het ook een fijne prijs/kwaliteit verhouding vind hebben.

Een serum, ik in ieder geval niet, gebruik je niet alleen en een goede huid verzorging erbij is erg prettig. Van Etern’L kon ik ook de nachtcreme uitproberen. Wat ik fijn vind is dat de nachtcreme vaak wat dikker en ‘vettiger’ is dan een dagcreme en met mijn slechte uitgedroogde huid kon ik deze creme zeker goed gebruiken. Ook de nachtcreme komt in een mooie luxe verpakking. Ik vind het leuk als alles matcht in een lijn.

Wanneer je de draaidop verwijder zie je nog een extra bescherming. Deze houd ik er altijd zo lang mogelijk bij, maar na aantal keren gebruik wordt hij bij mij alweer vergeten erop te plaatsen. Ik zal bekennen dat ik echt blij werd toen ik de creme zag. Hij zag er vol uit qua structuur en ook hier een lichte geur aan de substantie was ik dus erg prettig vind. Laten we eens kijken wat voor voordelen deze creme volgens Harmonylife heeft:

  • Verstrakt de slappe huid onder de kin en verkleint de zone met slappe huid met 10,6 à 56%
  • Verhoogt de jukbeenderen door de traangoot met 8,8 à 84% te verminderen 
  • Vermindert de omtrek van de traangoot met 9 à 33%
  • Strijkt de rimpels glad, heeft een liftingeffect op de rimpels van de oogcontouren en verkleint de zone met rimpels met 10,7 à 16,8%
  • Vermindert de diepte van de rimpels tot 10%

 

Ik deed een klein beetje op de bovenkant van mijn hand en het voelde meteen zo fijn aan. Ook mijn handen zijn een wrak qua hydratatie namelijk. Ik rende letterlijk naar de badkamer en na dat de serum was ingetrokken nam ik een beetje van de nachtcreme en smeerde mijn gezicht in. Wat een zaligheid op mijn huid. Waar ik normaal last van heb met cremes is dat ze heel snel intrekken en ik dan niet echt meer voel dat ik het heb gebruikt. Dat is met deze creme absoluut anders. Natuurlijk is het voor een nachtcreme meer normaal, maar ik gebruik hem momenteel ook als dagcreme. Juist omdat mijn huid het zo nodig heeft. Na 4 uren voelt mijn huid nog steeds enorm verzorgd aan en geeft het mijn huid een uitgeruste gloed en voelt hij erg zacht aan.

Ik gebruik deze combinatie nu een aantal weken en ik ben erg onder de indruk van zijn werking. Mijn huid heeft echt een enorme boost gekregen en ik vind het een feestje elke ochtend en avond dit ritueel met deze producten uit te voeren. Ik ben verkocht! Je hebt van de Etern’L lijn verschillende cremes en serums dus zeker ook eentje passend bij jou huid. Het Etern’L acide hyaluronique intense serum kost €30,- en de nachtcreme kost €39,90 en ik vind dit zeker mooie prijs/kwaliteit verhoudingen.

Tot slot nog een leuk weetje over Etern’L en dat is dat zij in Frankrijk zijn gekozen als de beste nacht creme en serum van 2017. (Les victoires de la beauté)

Kende jij de producten van Etern’L al?

*Dit artikel bevat producten die zijn verkregen door een webshop. Dit doet niks aan mijn mening over de producten.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge