Beauty: Full face met dr. Pierre Ricaud

Een poosje geleden schreef ik over de crèmes van dr. pierre Ricaud waar ik uiterst over te spreken was. Toen mij werd gevraagd of ik van hetzelfde merk ook make-up wilde testen was ik meteen nieuwsgierig en enthousiast. Ik kende de make-up producten van het merk nog niet en vandaag laat ik jullie zien hoe het er uit ziet en wat ik er van vind.

SAMSUNG CSC

Normaal doen we de full face aan het einde, maar ik dacht laat ik er dit keer eens mee beginnen. Ik vond mijn look helemaal top. Zowel mijn gezicht als mijn haar bevatten producten van Dr. Pierre Ricaud.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Laten we beginnen met de basis en dat is deze lippenbalsem. Ze voelen heel erg zacht en fijn aan op de lippen en ik vond het fijn om te merken dat er weinig geur aan zat. De verpakking vind ik er romantisch uit zien. Of het nu een veel beter product is dan een andere balsem kan ik niet echt zeggen, maar het is altijd fijn eentje bij je te hebben. Normaal kosten de balsems €12,- maar momenteel is er sale bij de website van Dr. pierre Ricaud en kun je ze kopen voor €6,-

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Deze lipstick vind ik persoonlijk echt mooi. Hoewel ik helemaal niet het type meisje ben die rode lipstick draagt, maar deze vond ik erg fijn van kleur. Hij liet wel behoorlijk af met eten en drinken en dat vond ik dan ook wel een minpuntje aan deze lipstick. Pluspunt vond ik dat de kleur wel mooi egaal bleef zitten en zo ook wat vervaagt. Geen last van hoopjes in de plooitjes van de lippen. De lipstick kost normaal €19,- maar ook deze en andere kleuren zijn nu met korting te koop.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

Opvallend dit mooie zilveren doosje. Hij bezit een kleur en ik kreeg een kaki kleur en waar ik eerst dacht, ik weet niet of dit mij zal staan, vind ik hem eigenlijk erg mooi. Bij het aanbrengen is hij wel beetje poederig en moet ik wel even mijn mijn transparante poeder aan de slag. De pigmentatie is wel erg goed en dit is zeker eentje die in mijn make-up tasje komt. Deze kaki oogschaduw vind je voor €9,50 momenteel in de webshop.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

SAMSUNG CSC

Het product waar ik vooral nieuwsgierig naar was, de tinted serum, foundation. Deze serum foundation komt met een verjongings effect en stiekem is het altijd leuk als je er wat jonger gaat uit zien toch? De teint die ik uit koos is misschien nu nog wat te licht voor mij, maar uiterst geschikt voor de winter waar mijn gezicht een stuk bleker is. De foundation is waterig, waardoor je echt weinig nodig hebt voor je gehele gezicht. Bij het aanbrengen ben ik niet helemaal tevreden over het product, maar eenmaal aangebracht voelt het goed aan en is hij erg egaal. Wennen aan het waterige van de foundation. Deze serum komt in verschillende teints. De prijs is normaal €32,- maar nu kun je hem kopen voor €16,-.

SAMSUNG CSC

Ook zat er een haar product bij het pakket en laat ik nu net toe zijn aan een nieuwe haarserum. Deze olie heb je erg weinig van nodig. Even pompje op je handen en verdelen over je punten in je haar. Het haar straalt en voelt erg zacht aan. In combinatie met mijn nieuwe shampoo die ik momenteel gebruik is het erg fijn om deze serum erbij te gebruiken. Je koopt het product voor €9,-

SAMSUNG CSC

De producten zijn niet budget, maar nu met de sale kun je ze wel voor een mooier prijsje aanschaffen. Het is een fijn merk en ik ben zeer tevreden over het merk. Ik zal zeker vaker in de webshop rond kijken en nog wat andere producten gaan proberen.

Hoe bekend ben jij met de producten van dr. Pierre Ricaud?Liefs

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een merk/bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge