persoonlijk: Geen excuus!

Ineens zijn er weer wat weken voorbij en het is weer eens stil rond mijn blog. Reden? Tja eigenlijk niks bijzonders, alleen het leven! Wat mij zoal bezighoudt momenteel zal ik jullie vertellen en ik zal geen beloftes doen qua blogposts, alleen een ding is zeker, ik ga niet stoppen met bloggen.

Mijn werkweken waren druk, erg druk! Langzaam aan wordt het minder druk en merk ik dat ik totaal geen tijd en energie meer had om te bloggen. Wel zat het steeds in mijn hoofd, maar naast mijn werk ben ik weer begonnen met sporten en ben ik eigenlijk vooral aan het genieten en heb ik een soort van rust bij mijzelf gevonden waardoor ik gewoon ook de druk niet voelde om te moeten bloggen. Sowieso niks moeten is een heerlijk gevoel.

Per 31-12-2016 ben ik weer werkloos en dat betekent weer op zoek naar een nieuwe baan. Dit is natuurlijk erg vervelend, vooral als je een baan hebt waar je enorm van houdt. Zakelijke redenen en mij kan helaas geen uren meer worden geboden. Dikke pech voor mij, maar het werk heeft mij de afgelopen 6 maanden zoveel gebracht en ik weet weer waarom ik mijn beroep heb gekozen! Met volle moed ga ik weer op zoek naar een nieuwe uitdaging en wie weet kan ik straks mijn werk toch beter combineren met mijn blog. Gelukkig heb ik super lieve collega’s die met mij mee kijken naar iets nieuws en mij bij andere organisaties voorstellen en ik heb afgelopen tijd wel geleerd wat mijn kracht is binnen dit werkveld en dat is een fijn gevoel.

Zoals ik al zei heb ik de afgelopen weken een enorme rust bij mijzelf gevonden. Deze rust voelt enorm goed. Ik ben weer begonnen met korfballen bij een nieuwe club en hoewel we alles verliezen heb ik het erg naar mijn zin. Mijn conditie is volgens mij nog nooit zo goed geweest en ik heb weer plezier in het spelen. Verder gaat het gewoon goed met mij. Mijn huisje vind ik nog steeds heerlijk en Franeker bevalt mij nog steeds helemaal goed. Dat ik straks autoloos ben vind ik nog het lastigste van allemaal, maar hopelijk is dat voor korte duur en heb ik weer een nodig als ik een nieuwe baan vind.

Waarom ik dan beter niet stop met bloggen? Euh nee, want ik vind het gewoon heerlijk er ook wel mee bezig te zijn alleen niet primetime. Mijn hoofd zit altijd wel met ideeën voor mijn blog en die komen ook zeker loop der tijd allemaal aan bod. Zo heb ik een reeks gemaakt met allerlei bad producten en heb ik momenteel veel producten in de testfase zitten. Daarnaast heb ik nog allerlei ideeën die mij bezig houden en gezien ik gewoon ook eigenwijs ben komt het vanzelf allemaal wel op mijn blog terecht als ik weer de drive vind.

Wat wel leuk is dat er weer wat samenwerkingen aankomen voor mijn blog, want ondanks dat ik soms tijdje niet blog gaan mijn bezoekersaantallen wel erg goed! Ik ben er enorm tevreden mee.

Eigenlijk wilde ik even een teken van leven geven en te zeggen gooi mijn blog nog niet in de prullenbak, want ik kom gewoon weer met artikelen!

Hoe is het ondertussen met jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge