lifestyle: Got myself a new tattoo!

9 juli 2015 liet ik mijn eerste tatoeage zetten. Het was eentje ter nagedachtenis voor mijn zus die 9 jaar geleden overleed aan borstkanker. Vorig jaar merkte ik dat het begon te jeuken en dat ik graag nog eentje wilde. Ik kreeg al vaak de waarschuwing, bij eentje wil je meer en dit klopt best wel eigenlijk. 19 mei 2017 liet ik dan mijn tweede tatoeage zetten. Vandaag deel ik hem met jullie.

Als je mij volgt op mijn social media en specifiek mijn Instagram dan heb je hem al voorbij zien komen. Want wat ben ik blij met het resultaat! De tatoeage kwam ik eens tegen op het internet en het is dan zeker ook geen origineel design, maar ik was meteen verkocht. Ik wist gewoon die wil ik en wist ook meteen waar ik hem wilde. Gezien mijn eerste tatoeage voor mijzelf bijna niet zichtbaar is, wilde ik deze wel op een plek dat ik hem zelf ook beter kon zien. Door het design vond ik hem perfect op mijn onderarm.

Voor ik meteen naar de shop toe snelde heb ik nog zes maanden gewacht voor ik hem liet zetten. Dit om er zeker van te zijn dat ik hem ook echt wilde. Na 6 maanden wist ik het helemaal zeker en maakte ik een afspraak bij de shop hier in de stad. Had al wel goede verhalen gehoord en ik vind het ook leuk om tatoeages te hebben die door verschillende mensen is gezet.

Iedereen vraagt mij naar de betekenis van de tatoeage die ik heb laten zetten en eigenlijk zijn het allemaal losse tekens die samen staan voor vele dingen, maar voor mij staat voor “je eigen innerlijke god zijn” dat je mag zijn wie je bent en dat het goed is. Deze betekenis vind ik erg bij mij passen, vooral ik mijn zoektocht naar mijzelf de afgelopen jaren echt heb ervaren als een verheldering en mij heel veel moois heeft gebracht.

Nu zijn we bijna 2 maanden verder en elke dag als ik er naar kijk word ik er blij van. De reacties zijn ook allemaal enorm positief en ook mijn werk en cliënten reageren enorm leuk en dat was voor mij de enige twijfel die ik had. Alleen ik weet ook dat een tatoeage absoluut niks zegt over mijn manier van werken en dit heb ik nu dan ook helemaal naast mij neer kunnen leggen.

Zoals het gezegde al was, na een wil je er meer klopt behoorlijk en mijn nieuwe is dan ook al in ontwerp. Deze zal waarschijnlijk na de zomer aansluiten bij de twee die ik nu heb.

Wat vind jij van tatoeages?

2 Comments

  • Jamie

    Hey Atenga!

    Zoals je wel weet, ik ben ook gek van tattoos. En je hebt gelijk, het is echt zo.. als je 1 tattoo laat zetten wil je er meer. Tot nu toe heb ik 5 tattoo’s en ik ben er nog steeds erg blij mee! Ben bezig met een sleeve alleen vanwege mijn zwangerschap is het niet handig om nu een tattoo te nemen. Heb ik me laten vertellen..

    Leuk artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge