beauty: Gouden masker, Wish aankoop

Stiekem moet ik bekennen dat ik al geruime tijd met veel plezier items bestel via Wish. Hoewel niet alles super kwaliteit is wat je krijgt, zijn er veel items die ik dagelijks gebruik. Zo kwam ik ook het gouden masker tegen en gezien ik daar altijd leuke verhalen over hoorde, besloot ik hem ook te kopen.

Het leuke aan Wish is het feit dat je vaak heel goedkoop aan items kan kopen. Hoe de kwaliteit is weet je niet altijd zeker, maar mijn ervaringen zijn over het algemeen wel positief. Zo kwam ik het crystal gold collagen facail face mask tegen. Oftewel een gouden masker die veel hydratatie beloofd en waar je bij bepaalde merken een hoofdprijs voor betaald. Nu was hij gratis en betaalde ik alleen €2,- verzendkosten.

Voor deze prijs wilde ik hem wel eens uitproberen. Hoewel de site altijd aangeeft dat het wel 4 weken kan duren voor iets bij je arriveert is mijn ervaring dat het vaak binnen twee weken wel binnen is. Zo ook het gouden masker. Op een regenachtige zondagavond besloot ik hem dan ook eens uit te proberen.

Her masker is goed verpakt en je ziet dat hij verpakt zit in vocht. Wanneer je het open knipt is het ook belangrijk dit boven de gootsteen te doen. Het gouden masker voelt erg rubberig aan, maar ook erg stevig. Heb niet het gevoel dat hij meteen stuk gaat als je wat harder ermee om zou gaan. Ik weet niet goed wat voor of achter is, maar gezien hij in het vocht bewaard wordt, heb ik het idee dat het niet veel uitmaakt.

Het voelt enorm koud aan op het gezicht en geeft wel even een schrikeffect. Eenmaal beetje gewend probeer ik hem goed aan te drukken op mijn gezicht. Dit is best wel lastig en hij glijdt ook vrij snel er weer vanaf. Na een paar keer proberen blijft hij uiteindelijk wel zitten. Opvallend is dat hij moeilijk mee beweegd en daardoor bij de neus niet goed zit en dat vind ik wel jammer.

Ik laat het masker 20 minuten inwerken en als ik hem eraf haal heb ik niet echt het idee dat het wat heeft gedaan. Mijn gezicht is vrij droog en er is ook niks achter gebleven om in te masseren. Het koude was wel heel erg fijn even voor mijn huid. Had even dat schrikeffect nodig. Maar om nu te zeggen dat dit masker die €2,- waard was? Nee absoluut niet. Zelfs dat geld had ik beter ergens anders aan kunnen besteden.

Probeer jij wel eens maskers uit via Wish?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge