Beauty: Grooving gold eyeshadow palette The body Shop

Er zijn twee momenten wanneer ik een zwak heb voor The Body shop en dat is in juni en zo rond kerst. Juist tijdens de super fijne sale die ze dan hebben. Gezien ik ook nog eens jarig ben in juni krijg ik altijd €5,- extra korting en door deze combinatie kocht ik onder andere de Grooving gold eyeshadow palette.

SAMSUNG CSC

Rondkijkend in mijn stash kom ik tot de ontdekking dat dit mijn eerste make-up aankoop is van The body shop. Normaal koop ik eigenlijk altijd douche-gels en bodybutters, maar gezien ik die in overvloed heb besloot ik eens voor wat anders te gaan. Mijn oog viel eerst voor de Swingin Silver eyeshadow. Echter was ik bang dat de kleuren te koel voor mij zouden zijn. Toen ik verder scrolde tussen de sale zag mijn oog de Grooving gold eyeshadow palette en deze kleuren vond ik echt prachtig.

SAMSUNG CSC

De verpakking is van stevig karton en binnenin zie je de vier prachtige kleuren. Een grote spiegel maakt dit palette wel mooi compleet. De Early-Harvest rasberry eau de toilette kocht ik ook in de sale voor €7,-.  Laten we eens kijken wat The Body Shop zelf zegt over de Grooving gold eyeshadow palette.

Creëer een feestelijke look met deze Eyeshadow Palette Grooving Gold met vier glitter oogschaduwen in goudtinten. Met stapsgewijze instructies bereik je eenvoudig een professioneel resultaat.

SAMSUNG CSC

Hoewel The Body Shop spreekt van een feestelijke look, vind ik het persoonlijk ook echt wel kleuren die prima in dagelijks gebruik kunnen worden gebruikt. Dit zijn voor mij in ieder geval mooie naturel tinten die je ogen net wat meer doen stralen. De kleuren zijn allemaal met een shimmering erin daar houd ik erg van.

SAMSUNG CSC

WOW de pigmentatie is helemaal top! Hier heb ik maar een veeg gebruikt met de applicator. Vooral de twee buitenste kleuren vind ik helemaal geweldig.

SAMSUNG CSC

De achterkant is voorzien van een stappenplan om de oogschaduw aan te brengen. Persoonlijk vind ik dit niet echt nodig, maar voor wie niet vaak gebruik maakt van make-up en inspiratie nodig heeft is dit wel gemakkelijk.

SAMSUNG CSC

In deze look heb ik alle kleuren van het palette gebruikt. Ik kan je zeggen dat de oogschaduw heel erg fijntjes werkt en je niet veel last hebt van losse poedervorming. Dit vind ik altijd wel prettig, gezien het soms overal komt te zitten.

SAMSUNG CSC

Als laatste nog even een full face look met de Grooving gold eyeshadow palette. Ik denk dat ik hiermee echt een vervanger heb gevonden van mijn palette van Deborah Milano die bijna op is. De bruintinten vind ik nu eenmaal mooi bij mijzelf staan en vind ik voor dagelijks gebruik ook prima kunnen. Het palette is nu nog in de sale bij The Body Shop en koop je nu voor €12,50. Mocht je nu van de wat koelere kleuren houden, kijk dan eens naar de Swingin Silver eyeshadow.

Heb jij nog wat in de sale gescoord bij The Body Shop?

onder3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge