Beauty: Hairextensions, Yes or no?

Al geruime tijd denk ik na om hairextensions te nemen. Ik wil altijd graag lange haren, maar mijn haar groeit nooit verder dan een bepaalde lengte en daarnaast is mijn haar erg breekbaar waardoor het vaak toch bijgeknipt moet worden. Nu zijn de echte extensions vaak niet het beste voor je haar, maar nu heb ik de clip-ins (opnieuw) ontdekt en ga ik eens onderzoek doen of ik nu voor goede kwaliteit clip ins ga of toch echte hairextenions

Echte haarextensions, ik heb er al vaker over nagedacht, maar de prijs staat mij wel wat tegen en je kan ze natuurlijk ook maar beperkte tijd inhouden. Gelukkig zijn er ook nog alternatieven te vinden tegenwoordig en een daarvan zijn de clip in hairextensions. Deze kun je elke dag in je eigen haar clippen als je dat zou willen en als je er even geen zin in hebt dan doe je het niet.

Nu heb ik wel clip-ins  die ik kocht via Ebay, maar de kwaliteit hiervan is niet goed en ben dan ook op zoek naar clip ins die beter van kwaliteit zijn. Op de site van www.oxyextensions.nl  zag ik nu hairextensions clip ins voor een redelijk betaalbare prijs. Het mooie is dat er 11 verschillende kleuren ook beschikbaar zijn en is er altijd wel eentje die passend is bij je eigen haarkleur.

Gezien er allerlei redenen zijn waarom mensen hairextensions zouden willen, denk aan verdikking van het haar of verlenging, is het handig dat er ook verschillende zijn qua lengte en gewicht. Nu zou ik kiezen voor verlenging en ervaring heeft geleerd dat je dan vaak meer extensions nodig hebt dan met verdikking. Dit is logisch gezien je, bij de verlenging, ook je haar onderin beetje dikte wil hebben.

De site heeft ook een filmpje op YouTube en ik moet zeggen deze is ontzetten handig! Zo wist ik niet dat je beter je eigen haar kunt opsteken door het nog mooier te laten lijken. Zelf heb ik ondertussen ook handigheid gekregen om met de clip in een mooie paardenstaart te maken en dat vind ik ook super leuk.

Voor mij is het nu de afweging of ik zal investeren in een paar goede kwalitatieve hairextensions clip ins of dat ik toch eenmaal wil proberen vaste hairextensions wil gaan doen. Mijn gevoel zegt dat je met de clip in veel langer plezier zal hebben, maar het wel iets meer werk gaat kosten om ze in te doen. De vaste hairextensions zullen slechter voor mijn haar zijn en dat is al erg breekbaar.

Heb jij wel eens nagedacht over hairextensions?

* € Zie voor dit artikel de disclaimer.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge