Beauty: Hairjazz update + winactie! DEZE ACTIE IS AFGELOPEN

Het is het artikel wat het meest is op mijn blog momenteel en ik weet bijna zeker dat dit artikel het helemaal gaat overtreffen! Mijn artikel over Hairjazz en hoe mijn haar met dit product 3x sneller groeit dan normaal was een enorme hit. Vandaag heb ik een nieuwe update en ik mag van de website een pakket weggeven aan een van mijn lezers!

SAMSUNG CSC

Laat ik beginnen met dat ik het product nu bijna 3 maanden gebruikt en je kon lezen dat mijn haar na 1,5 maand 4 cm was gegroeid! Naast dat mijn haren minder vet worden en steviger van structuur zijn geworden ben ik vooral benieuwd hoeveel cm mijn haar na bijna 3 maanden gebruik is gegroeid.

collage

50 CM!! Wauw ik wist wel dat het gegroeid was, want ik vind het zelf ook echt zichtbaar groeien, maar in bijna 3 maanden tijd 6 cm erbij vind ik echt fantastisch! Het mooiste is dat ik ook nog steeds mijn tube shampoo en de lotion nog niet eens op heb. Dus het is echt zuinig in gebruik. Daarnaast is mijn haar steviger en voller geworden.

hjz_shmls

Mijn artikel bleef niet onopgemerkt bij de shop die het merk verkoopt en na wat mailcontact mag ik een hele set weggeven aan een van mijn lezers! Wat kun je precies winnen? De shampoo, lotion, masker en het serum! Dat is toch een super leuke prijs t.w.v. €73,60 Wil je nu niet wachten op de winactie? Dan kun je de producten hier bestellen.

Wat moet je nu doen om in aanmerking te komen:

* Like mijn facebookpagina 
* Like de facebookpagina van Harmonylife
*Laat in de reacties achter dat je mee hebt gedaan en vul in het vakje even je email gegevens in, zodat ik contact op kan nemen met de winnaar! 

* De winnaar wordt random uitgekozen door een online programma, iedereen die alle drie de stappen heeft gedaan wordt in het programma gezet (Dit wordt gecheckt). De winnaar wordt hier online bekend gemaakt en krijgt een mailtje van mij. Wanneer er binnen 5 dagen niet gereageerd wordt op mijn mail of het artikel wordt er een nieuwe winnaar gekozen. Meedoen aan deze win actie kan tot zondag 13 november 2016 00:00 uur!

Liefs

 

109 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge