Persoonlijk: Happy list april 2016

Normaal gesproken zeg ik altijd, jeetje de maand is voorbij gevolgen, maar dit geldt eigenlijk niet voor april. Ik vroeg mij zelfs af of ik niet een maand happy list was vergeten. Deze maand was een erg wisselende maand, maar gelukkig weer fijne mooie momenten voor de happy list.

SAMSUNG CSC

♥ Mijn nieuwe huisje

♥ Mijn bad

♥ Lush bad producten

♥ Samen  de stad in

♥ Netflix

SAMSUNG CSC

♥ Nieuwe eethoek

♥ Samenwerkingen blog

♥ Zwangere vriendinnen

♥ Mijn opa die 92 werd

IMG_20160409_213922

♥ Vrijgezellenfeest

♥ Vrienden die gingen trouwen

♥ De stad waar ik nu woon

♥ Pannenkoekenschip

♥ Daredevil

Wat was jou mooiste moment van april?

onder3

3 Comments

 • Robin

  Ik hou van happylists! Je wordt er zo blij van!
  Mijn happylist:
  – Brownies bakken en film marathon houden van romkoms
  – Op zondagochtend naar de bakker en lekkerste broodje halen dat er is
  – Een pilates les volgen
  – Running dinner houden met collega’s
  – Een middagje vrijwilligerswerk doen voor Rotterdam Cares
  – High winen met vriendinnen
  – Een swap party organiseren

  Ik ben bezig met een app waarbij je je happylist opschrijft en deze deelt met je beste vrienden om samen de geluksmomentjes waar te maken en te beleven. Ik ben hier momenteel geld voor aan het inzamelen. Mocht je het leuk vinden kan je hier mijn campagne bekijken: https://onepercentclub.com/en/projects/a-happier-world-for-everybody Op naar meer geluk voor iedereen 😀

  groetjes Robin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge