Afvallen en te grote kleding.

999871_449994101766410_1509502037_n-e1428419393945

Het afvallen gaat, zoals jullie hier hebben kunnen lezen, erg goed en dat betekent dat ik alleen maar meer gedreven word om door te gaan met deze mooie verandering van mijn lichaam. Waar ik normaal vertel over de dingen die ik doe om het te bereiken wil ik vandaag stil staan bij andere mooie momenten en bijkomstigheden die het afvallen met zich meebrengen.

Van de week ontdekte ik een leuk moment en dat is het moment dat je kan zeggen, ik moet nu echt nieuwe kleding gaan kopen, want al mijn broeken zijn te groot! Ik weet nog dat ik bij mijn vorige afvalstrijd daar heel gelukkig van kon worden dat er weer een broek weg kon, maar momenteel heb ik nog 2 broeken in mijn kast die nog passen en de rest was echt te groot en kon ik niet meer aan. Daarnaast zitten mijn rokjes en jurkjes allemaal erg mooi of worden ze ook al te groot en dan ben ik wel even trots op mijzelf. Het nadeel is dat ik tussendoor straks wel moet gaan winkelen voor nieuwe kleding en gezien ik nog niet klaar ben met mijn strijd wil ik daar nog niet teveel geld aan uitgeven.

Gezien ik vind dat ik mijzelf mag belonen straks voor mijn harde werken naar een mooie en gezond lichaam heb ik mijzelf toegezegd dat ik per elke afgevallen kilo ik €20,- mag besteden aan nieuwe kleding. Dat betekent dat ik naast mijn verloren kilo’s nu ook aan het sparen ben voor een nieuwe garderobe. Ik geef trouwens nooit heel veel geld uit aan kleding, dus voor mij is dat voldoende om wat kleding te gaan kopen.

IMG-20150613-WA0002

Om nu te zorgen dat ik tussendoor niet teveel aan kleding uit hoef te geven en wat ik daarna misschien niet heel lang ga dragen kijk ik vooral naar sale items momenteel. Zo kocht ik een heel gaaf rokje van de week, pas er nog niet in, maar heb ik wel een mooi streven om er straks in te passen. Voor mijn broeken ga ik binnenkort even naar een outlet zaak met merkbroeken waar ik voor kleine prijsjes een nieuwe merkbroek kan kopen en mijn te grote en nog goed uitziende kleding zet ik op marktplaats.  Ik hoef hier geen hoofdprijzen voor, want vind het ook leuk als ik anderen er blij mee kan maken. Met de opbrengsten van de kleding kan ik wel tijdelijk weer wat nieuws voor mijzelf aanschaffen.

Sommige van mijn rokjes en jurkjes kunnen worden vermaakt en dat doet mijn moeders voor mij. Op die manier kan ik nog even wat langer genieten van de kleding en hoef ik niet meteen nieuwe kleding te halen.

Wanneer ik echt tevreden ben met mijn resultaten en zeg nu ben ik klaar om het gewicht wat ik nu heb vast te houden wil ik pas echt een nieuwe garderobe aanschaffen. Mijn doel is dan ook dat alle kleding die ik nu in mijn kast heb liggen straks uit kan zwaaien en nooit meer aan hoef te trekken.

Voor mij een extra motivatie om lekker door te gaan met mijn strijd tegen de kilo’s!

cropped-http-signatures.mylivesignature.com-54494-85-531A7B1FFAFE7CB9B20A18FA8AB4E810.png

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge