Hema Sparkling Fun2

Beauty: Hema’s budget Sparkling fun

De Hema is een winkel die ik altijd even in ga en waar ik meestal ook wel spulletjes tegenkom die ik helemaal geweldig vind. Ik had nog een cadeaubon van de Hema en ik had zin om weer eens wat beauty spulletjes aan te schaffen en ik stuitte op de Sparkling fun lijn van de Hema en was stiekem helemaal verkocht. Ik kocht 5 items van de lijn voor een mooie budget prijs.

Hema Sparkling fun

De Hema Sparkling fun lijn is een van de vier lijnen die je kunt krijgen. Zo heb je nog de happy freshness (baby roze van kleur), Crisp Harmony (Mint groen van kleur), Fresh Mystery (wit van kleur) en deze Sparkling Fun die, zoals je kunt zien lekker fel roze van kleur is. Gezien ik persoonlijk deze verpakking het leukste vond en de geur ook nog eens heel lekker vond ging ik voor deze lijn.

Hema Sparkling Fun douchegel

Laat ik beginnen met de shower gel van de Sprakling Fun lijn. Deze komt in een 250ML verpakking en de showegel is mooi roze van kleur en ruikt heerlijk zoet en met een klein beetje heb je al meer dan voldoende om je lichaam helemaal te reinigen. Hij maakt je huid ook nog eens lekker zacht wat ik een fijn pluspunt vind.

Prijs: €2,-

Hema Sparkling Fun Body Scrub

De scrub gel komt als geroepen met het mooie weer, want voor je mooi bruin wilt worden is het belangrijk dat jij de dode huidcellen eerst goed van je lichaam haalt. Dan word je mooi egaal bruin en blijft je zomerse kleur ook langer zitten. Gezien ik gevoelige huid heb kan ik niet over grove scrub, maar deze is erg fijn met kleine scrubdeeltjes dat ik hem zelfs voor mijn gezicht kan gebruiken. De scrub is echt heel erg fijn en heeft een licht zoete geur.

Prijs: €2,-

Hema Sparkling Fun foam

Na een reiniging met de showergel en een heerlijke scrub is het tijd om je huid nog eens fijn te verwennen met deze foaming shower gel. Deze foam komt als gel uit de verpakking, maar eenmaal op je hand wordt het schuim en ruik je opnieuw die heerlijke zoete geur. Ook hier hoef je maar een klein beetje te gebruiken om je hele lichaam ermee te behandelen.

Prijs: €2,-

Hema Sparkling Fun body lotion

Als laatste om je lichaam helemaal te verhullen in de Sparkling Fun is er de body lotion. Hoewel je er een beetje om moet denken, want het loopt er snel uit, is dit een wederom een fijn zoet geurende lotion en geeft het je huid een zacht laagje en voelt erg verzorgend aan.

Prijs: €2,-

Hema Sparkling Fun2

Om de set helemaal compleet te maken kocht ik ook nog een mooie fel roze shower puff erbij en gezien je van alles niet veel nodig hebt in gebruik heb je wel een aardige complete huidverzorging staan die niet alleen zijn werking goed doet, maar ook zeker wat extra’s geeft. De zachte huid en de heerlijk zoete geur die ook wel een tijd blijft hangen. Wat het nu helemaal mooi maakt is dat je nog geen €10,- kwijt bent aan deze hele set. Dus hij is ook perfect om cadeau te geven. Bij deze lijn heb je ook nog een gezichtsmasker en een Fizzy Tablet voor in bad. De complete set heb je dan voor €11,50.

Zelf kocht ik eigenlijk nooit verzorging producten van de Hema, maar na deze aankopen zal ik zeker vaker eens gaan kijken, want ik vind het wel fijn dat je met een klein budget toch een hele complete set kan aanschaffen.

Wat koop jij het liefste bij de Hema?

onder3

 

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge