Iskin lipaddict voluptuous lip plumer

SAMSUNG CSC
Vollere lippen, vorige jaar was het een hele hype. Hoewel ik maar dunne lippen heb en best wel eens wat volume zou willen hebben heb ik nooit mee gedaan aan deze hype. Zo’n tuitje op mijn lippen zetten en zuigen leek mij nu eenmaal niet het fijnste om te doen. Maar het kan dus ook prima zonder al die gekke dingen, tenminste als je het volgende product mag geloven. Benieuwd of ik vollere lippen krijg door alleen een lipgloss?

SAMSUNG CSC

Iskin New York is een merk dat ik nog niet kende en na wat research is dit merk ook niet in NL zo te verkrijgen. Toch vond ik het product de moeite waard om eens te bespreken op mijn blog. Want hoe vaak komt het voor dat ik een lipgloss kan reviewen van maar liefst €49,- precies, nooit! Voor zo’n prijs mag deze gloss toch wel een speciale werking hebben, want eerlijk is eerlijk, wie betaald er anders deze prijs voor?

De Iskin New York lipaddict voluptuos lip plumper heeft, als ik de omschrijving mag geloven, een bijzondere formule die ervoor zorgt dat jij zonder injecties mooie vollere lippen kunt krijgen.

Improves the appearance of lip volume, fine lines and wrinkles without going through hars injections. Gently conditions and hydrates, to help make lips smooth and soft.

SAMSUNG CSC

Laten we eens kijken naar het uiterlijk van deze lipgloss. In mijn beleving straalt de verpakking wel uit dat het niet even een goedkope verpakking is. De vorm is mooi en bovenop de dop zit zelfs een spiegeltje. De kleur van de gloss is goed zichtbaar. De applicator is licht harig en plat van vorm. Dit vind ik eigenlijk wel fijn. Hij brengt een goede laag aan op de lippen.

SAMSUNG CSC

De swatch laat al zien dat het een wat dikkere substantie is. Vaak zie je dat lipgloss wat dunner zijn en ook de kleur van deze lipgloss is zoals je in de verpakking ook ziet. De geur van deze lipgloss is ook wel belangrijk, want je ruikt een scherpe menthol geur zodra je hem opendraait. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de liftende effect wat ze beloven.

 

SAMSUNG CSC

Dan nu de test van deze wonderlijke lipgloss. De gloss op de lippen is mooi zichtbaar aanwezig en ligt als een laagje over je lippen heen. Wanneer je het een beetje laat drogen heb je mooie glanzende lippen, maar of het nu alle rimpels in je lippen verwijderd kan ik niet zeggen. Mijn lippen tintelen helemaal door de menthol die er in zit. Door de tinteling krijg je het gevoel of je lippen daadwerkelijk ook voller aanvoelen. Als ik in de spiegel kijk moet ik concluderen dat ik weinig verschil zie. Misschien heel licht een wat vollere look in de lippen, maar eigenlijk niet de moeite waard om echt te benoemen. Toch als ik niet in de spiegel kijk heb ik wel het gevoel dat mijn lippen voller zijn. Het tintelen duurt trouwens ook wel een tijdje voor dat uitgewerkt is.

SAMSUNG CSC

Wat ik opvallend vind is het grote aantal ingrediënten wat in deze lipgloss aanwezig is, tenminste als ik de verpakking mag geloven. Op de site van Iskin New York is de lijst een stuk korter en meer samengesteld uit verschillende oliën en extracten.

Peptides, Dehydrated Marine Collagen, Vitamins, Hyaluronic Acid, Organic Moisturizing Oils, Plant Extracts

Enerzijds denk ik, ja een super leuk product die gewoon anders is als de andere lipgloss die ik ken, maar of het nu echt €49,- waard is kan ik niet bepaald zeggen. Ik vind zeker dat hij door zijn effecten in een wat duurder segment zou mogen zitten, maar de prijs die het nu heeft vind ik overrated voor wat je er voor terug krijgt.

Zou jij deze prijs betalen voor een lipgloss?

onder3

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge