Voor jou gelezen: Happy love life van Mascha Feoktistova

Een van de grootste bloggers is Mascha Feoktistova van beautygloss. Hoewel ze inmiddels gestopt is met bloggen en haar helemaal richt op Youtube heeft ze ook haar tweede boek uitgebracht. Net zoals de eerste was ik heel erg benieuwd naar het boek. Vandaag mijn mening over Happy love life van Mascha.

happy love life

Mascha haar eerste boek Happy life vond ik echt leuk om te lezen. Ik was enthousiast en ze had het echt leuk geschreven. Binnen een dag had ik het boek uit. Toen ze aangaf dat ze een tweede boek uit zou brengen was ik enorm nieuwsgierig en kocht ik hem zo snel mogelijk.

Het nieuwe boek van Mascha heet Happy love life. Gezien haar liefde voor Gregor en het feit dat ik ze best al geruime tijd volg op Youtube maakte mij wel benieuwd naar hun succes in de liefde. Het boek is ongeveer dezelfde dikte als haar eerste boek en ook de manier van schrijven is simpel en gemakkelijk wat betekende dat ik het boek binnen een dag had uit gelezen.

happy love life

Het leuke is dat er persoonlijke verhalen inzitten en je krijgt een ander en dieper beeld van deze twee als koppel. Ik volg ze namelijk al geruime tijd op YouTube en kijk met regelmaat even de vlog. Toch kon ik er niks aan doen en miste ik echt wel diepgang in het boek. De onderwerpen die voorbij kwamen waren leuk en ook perfect wanneer je het over relaties hebt, maar toch had ik het gevoel dat het vooral erg oppervlakkig bleef. Het Jamaica verhaal vond ik erg bijzonder en zulke verhalen had ik wel meer in het boek willen zien.

happy love life

Misschien komt het omdat we ongeveer dezelfde leeftijd hebben en heel anders over relaties denken of juist misschien omdat ik het zelf anders heb ervaren om zo jong al bij iemand te zijn. Het mooie is dat het voor hen werkt en dat dit ook terug te zien is in de foto’s die in het boek verwerkt zitten. Ook zie ik dit terug in hun vlogs, maar het blijft altijd een deel van hun leven en je zult ook nooit alles weten.

Ik zou het boek aanraden voor jonge lezers en mensen die haar al een tijd volgen. Puur om het verhaal completer te maken. Toch ben ik van mening dat het niet kan tippen aan haar eerste boek. Beide boeken kun je voor €14,95 krijgen bij bol.com of in boekhandels en dat is een nette prijs voor de boeken vind ik.

Heb jij de boeken al gelezen? 

* Dit artikel kan affiliatie links bevatten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge