Jurkjes, jurkjes en jurkjes

Voor mijn verhuizing heb ik mijn kledingkast helemaal uitgezocht en heb ik heel veel weg gedaan. Veel was te groot en uiteindelijk bleef er niet veel in mijn kast over. Hoewel ik nog niet helemaal mijn kast vol volladen met nieuwe kleding merk ik wel dat ik af en toe behoefte heb om even een item aan te schaffen. Vooral nu met het mooie weer en ik eigenlijk geen jurkjes meer in mijn kast had. Tijd om eens inspiratie op te doen.

 

Bron: www.zalando.nl
Bron: www.zalando.nl

Dit jurkje van King Louie vind ik wel heel leuk. Netjes en met een jasje eroverheen en met een panty is hij voor de iets koudere dagen ook prima geschikt. Ook eentje die ik wel in het werk aan zou kunnen doen. De prijs vind ik wel weer beetje boven budget namelijk €79,95 en dat is niet iets wat ik snel zou uitgeven aan een jurkje.

Bron: www.bronprix.nl
Bron: www.bronprix.nl

Dit is een jurkje van bodyflirt en ik vind hem leuk! Ik vind het fijn als er net wat mouwtjes aan zitten. De overslag is altijd wel even kijken hoe het valt, maar valt het goed dan heb je wel een mooi jurkje voor een mooi prijsje. €37,99

Bron: www.wehkamp.nl
Bron: www.wehkamp.nl

Deze maxi jurk vind ik juist zo mooi door zijn lengte. Ik voel mij altijd heerlijk vrouwelijk door lange rokken en jurken. Deze kun je ook voor vele gelegenheden gebruiken en dat is lekker makkelijk. Hij kost €39,95 en dat vind ik niet een rare prijs voor deze jurk. Hij is van whkmp’s.

bron: www.navabi.nl
bron: www.navabi.nl

Dit is zo’n jurk die gewoon erg netjes is en eigenlijk niet in de kledingkast mag ontbreken. Leuk te combineren met een jasje of vestje en geschikt voor vele gelegenheden. Deze kost wel €89,99 en ergens zou ik dat voor deze weer over hebben. Apart hoe sommige kledingstukken ineens wel de waarde van je krijgen om eens over budget heen te gaan.

Bron: www.asos.nl
Bron: www.asos.nl

Dit jurkje is wel erg speels en hoewel ik niet weet of het mij zou staan vind ik hem wel erg leuk. Ook door de strepen en de taille vind ik hem erg mooi. De prijs is €28,17 en dat is natuurlijk wel een mooi prijsje. Misschien eens proberen hoe zoiets mij zou staan.

bron: www.otto.nl
bron: www.otto.nl

Owke ik weet wel dat mijn lichaam niet bodyproof is voor dit jurkje, maar ik vind hem wel heel gaaf. Hij kost €69,95.

Bron: www.zalando.nl
Bron: www.zalando.nl

Oke ik ben wel een beetje van de duurdere jurkjes merk ik, maar dit is toch een plaatje? Ik vind de kleur echt heel mooi. Leuk is dat hij achter vast gemaakt wordt met een strik en dat geeft even wat extra detail. Hij kost €89,95.

Er is echt heel veel keus op gebied van jurkjes en ik denk dat het wel eens leuk is om te kijken welke soorten jurkjes nu het beste passen bij mijn lichaamsbouw. Voor nu is het vooral nog even sparen en binnenkort mijn kledingkast hopelijk wat aanvullen met een paar mooie exemplaren.

Ben jij iemand die jurkjes draagt?

onder3

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge