Kleding en mijn haat liefde relatie ermee.

Met veel jaloersheid kijk ik naar de Instagram foto’s die ik voorbij zie komen. Bloggers die er altijd tiptop uitzien in hun outfits en dan nog de mensen om mij heen. Stuk voor stuk zie ik ze super leuk in de kleren en merk ik hoe slecht ik ben met kleding, mode en alles wat daar bij komt kijken.

Er is een periode geweest dat ik letterlijk een hekel had aan kleding. Niks vond ik leuk en ik vond dat ook niks mij stond. Het werd echt het idee van ik zal toch wat aan moeten trekken, maar liever loop ik gewoon in mijn pyjama rond. Hoewel deze periode wel wat voorbij is, kan ik nog steeds echt uren twijfelen over outfits die ik zou willen dragen.

Dit betekent voor mij ook dat ik vaak kleding koop die ik maar een paar x draag. Daarna voel ik het niet meer kloppend bij mij en twijfel ik weer. Voor mijzelf vind ik dit ontzettend jammer. Ik weet namelijk ook dat je met kleding zoveel kan uitstralen en dat lukt mij grotendeels dus niet. Zo ver ik weet ben ik ook altijd niet goed geweest in combineren van kleding. Altijd heb ik anderen nodig om te vertellen of het wel of niet past. Zo ook met kleuren combinaties. Er is gewoon geen aanleg voor mode.

Tegenwoordig heb ik wel wat meer kleding in mijn kast, maar twee kledingstukken zijn mijn absoluut favoriet. Dit zijn mijn flared broeken. Een zwarte rib en eentje met panterprint. Ze zitten mega comfortabel en ik vind het echt super leuk. Met heel veel spanning heb ik ze tegenwoordig ook aan in mijn werk. Toch blijft er een grote vraag… Wat draag je op flared broeken? Heb van alles geprobeerd, maar ik weet het gewoon niet. Hierdoor heb ik het gevoel het niet helemaal top kunnen dragen.

Uiteindelijk draag ik vooral jeans met een simpele top en een vest. Veilig en praktisch. Toch zou ook ik heel graag eens lekker net of uit de comfort zone willen. Hoe?? Dat weet ik nog niet, maar wie weet ooit.

Na mijn open realisatie over het feit dat ik echt een mode NOOB ben, vraag ik mij af hoe is dat eigenlijk bij jullie? Ben jij heerlijk modieus en weet je leuke outfits bij elkaar te shoppen of ben je net als mij??

One Comment

 • mem

  Zat er als kind al in.
  Je wilde niet maar de winkel om kleren.
  Haal maar wat op was je vaste uitspraak.
  Later als puber met kleedgeld stond je in de winkeldeur met de opmerking
  O, hier is niets voor mij.
  Het interesseerde je gewoon niet.
  Vaak besloten je zussen wat je wel kon kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge