Kletsen over verhuizen, gemaakte keuzes en doelen stellen.

SAMSUNG CSC

Vandaag had ik even zin om met jullie te kletsen. Momenteel van schrijven zit ik in mijn nieuwe huisje. Heb internet, een bank, laptop en mijn vensterbank voorzien van decoratie. Vanuit mijn werk ben ik naar het huisje gereden en weer een kofferbak vol uitgeladen. Net op tijd, want het weer is overgeslagen naar regen, heel veel regen.

Best kaal zo in het nieuwe huisje, maar toch voelt het al heel erg prettig aan. Ik heb een maand de tijd om alles te verhuizen en dat is best wel een heerlijke luxe kan ik je vertellen. Gezien ik 50 km verderop ga wonen dan dat ik nu doe en mijn werk er tussenin zit rij ik uit het werk naar het huisje en neem zo elke keer wat spulletjes mee. Het internet is al aangesloten en aangezien ik later op de dag weer een afspraak heb staan heb ik besloten een middagje te spenderen in mijn nieuwe huisje. Elke keer kijk ik even om mij heen en zit ik in mijn hoofd het huisje in te richten. Hoe zou het allemaal staan en past het allemaal zoals ik het wil hebben? Leuke vragen die langzaam zichtbaar gaan worden.

SAMSUNG CSC

Voor vandaag heb ik alle spulletjes die ik mee had in de auto uitgepakt en een plekje gegeven. Dit wordt vast nog wel veranderd naarmate er meer in het huisje komt te staan, maar het voelt al huiselijk aan. Op deze manier ervaar ik ook totaal geen verhuisstress en dat is eigenlijk wel heel fijn. In dit huis kan ik weer een eigen “blog”kamer maken, maar deze zal wel stuk kleiner zijn dan nu. De badkamer is groter dan die ik nu heb, en de mijne was al groot, en dat vind ik echt heerlijk. Heb ik een grotere keuken, met vaatwasser! en heb ik twee verdiepingen. Het mooiste is dat ik een achtertuin heb. In de zomer kan ik gewoon buiten zitten en gaan genieten. Het huis heeft alles wat ik eigenlijk ook wenste in een huis en ik merk dat ik daar ontzettend blij van word.

20160220_084913

Als ik kijk naar mijn keuzes die ik voor mijzelf had gemaakt een tijdje terug heb ik deze alle drie in werking gesteld. Het verhuizen is in volle (rustige) gang en het bloggen daar ben ik ook weer goed mee aan de slag. Er wordt momenteel zelfs nagedacht over een leuke samenwerking op het gebied van bloggen, maar dit moet nog allemaal meer vorm krijgen. Voor nu gaat eerst het verhuizen even voor en als ik hier mijn plekje echt heb zal dit meer uitwerking krijgen.
Voor Darwin had ik het ook allemaal goed bedacht, maar hij dacht er heel anders over. Hij begon eindelijk een beetje te wennen in het nieuwe huis, maar de buitenwereld lokte hem teveel. Heb geroepen en gezocht, maar tot nu toe geen enkel spoor meer van Darwin. Wie weet komt hij weer terug of vindt iemand hem. Gelukkig is hij gechipt en kunnen ze, als hij wordt gevonden, scannen.

SAMSUNG CSC
Het is fijn om sommige dingen ook even terug te lezen en te zien dat je ook echt hebt gewerkt aan de doelen die je voor jezelf hebt gesteld. Ik merk dat ik voorheen eigenlijk nooit zo bewust bezig was met doelen te behalen of er bewust mee aan de slag te gaan, maar heb het als een prettig iets kunnen ervaren. Nu merk ik dat ik ook nieuwe doelen op stel voor mijzelf waaraan ik verder kan werken. Zowel op gebied van bloggen, werken en persoonlijk vlak. Niet teveel in een keer, maar op elk vlak een of twee doelen voor mijzelf formuleren. Hierin ook kleine stappen doen en niet meteen van A naar Z willen gaan.

Het is weer een heel verhaal geworden vandaag zo op deze regenachtige middag vanuit mijn nieuwe huisje. Ik kan je vertellen dat ik in een hele rustige straat kom te wonen, want heb eigenlijk geen enkel geluid om mij heen gehoord. Het heeft wel wat, bloggen vanaf een nieuwe plek die mij hopelijk ook veel nieuwe inspiratie zal bieden.

Welk doel heb jij jezelf de afgelopen tijd gesteld?

onder3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge