Plogweek: De koning op bezoek en toerist in eigen stad

NoVorige week had ik zin om voor mijn blog even een keer wat anders te doen en gezien jullie plogs en foto’s vaak erg leuk vinden om te kijken besloot ik een plogweek te houden en dus komt deze week, de hele week een plog online. 

SAMSUNG CSC

Maandag 13 juni sliep ik eerst uit tot 9 uur. In bed bleef ik nog even vlogs kijken van diverse YouTubers en ging ik rond half 10 uit bed. Mijn ontbijt bestond uit drinkontbijt, aardbeien en een banaan. Meteen mijn portie fruit binnen voor de dag.

SAMSUNG CSC

Na het ontbijt checkte ik even wat andere blogs en ging ik zelf even aan de slag met mijn blog. Op de achtergrond de radio lekker aan. Dat vind ik het fijnste werken.

SAMSUNG CSC

Ik wilde om boodschappen en denk zal nog even een look laten zien van de dag. De laatste tijd is de make-up minimaal, maar vandaag draag ik weer eens highlighter, al zie je dat op de foto niet.

20160613_113433

Als ik de stad in kom is het druk en dan bedenk ik mij dat de koning en koningin vandaag op bezoek komen.

20160613_111319

Ik loop snel even door de Action. Ik zoek eigenlijk een paraplu, maar die kan ik niet vinden en zonder wat te kopen ga ik de Action weer uit. Ik besluit dat ik de stad vandaag wel even verder in wil, maar het is behoorlijk warm en besluit eerst naar huis te gaan om andere kleding aan te trekken en andere schoenen.

20160613_113949

Bij de Etos kijk ik om nieuwe shampoo. Stiekem word ik altijd zo blij van al die producten die zo recht en netjes in de stelling staan. Eigenlijk absurd hoeveel keus er is qua shampoo.

20160613_120151

Gezien de stad steeds meer wordt afgesloten en ik zin in wat heb ga ik even eten bij een bakkerij in de stad. Deze bakkerij is behoorlijk groot en het gebouw is ook erg mooi. Als je hem ziet zou je denken dat het een soort van kerk is geweest.

20160613_120404

Misschien een niet heel gezond verantwoord broodje, maar het mag best wel eens even. Ondertussen app ik even met een vriendin waar ik binnenkort een babyshoot mee ga doen. Ze had al wat dingen besteld en ik vind het wel wat spannend, want het is de eerste keer dat ik dat ga doen.

20160613_122325

Gezien ik niet meer overal langs kan in de stad moet ik omlopen en kom ik deze tuin tegen. Ik neem even een kijkje en voel mij beetje toerist in eigen stad. Ik ken de stad natuurlijk nog niet helemaal en ik kom elke keer weer nieuwe leuke en mooie plekjes tegen.

20160613_122346

Nu ben ik natuurlijk geen fashion blogger, maar dit zou wel een hele leuke locatie zijn om outfit foto’s te schieten. Het zonnetje schijnt heerlijk.

20160613_140148

Dan is het tijd dat ik ook even met de gekte mee doe en loop naar het kaatsveld, want daar komen de koning en koningin. Er zijn Friese kampioenschappen school kaatsen en daar komen ze even kijken. Ik probeer uit te vinden hoe het kaats spelletje precies werkt, maar ik kom er niet uit. Iemand naast mij probeert het mij nog uit te leggen. Na 10 minuten zijn de koning en koningin weer vertrokken.

20160613_142743

Ik ga nog even wat shoppen. Ik vond een broek helemaal leuk, alleen €139,95 vond ik echt wat teveel geld voor een spijkerbroek nu. Heb wel inspiratie opgedaan voor als ik straks kan gaan shoppen als ik op mijn streefgewicht ben.

SAMSUNG CSC

Bij Scapino wilde ik kijken voor leuke goedkope sneakers. Ik loop nu namelijk steeds op mijn hardloopschoenen en eigenlijk is dat helemaal niet slim om te doen. Dus wilde ik graag een paar die ik tijdens het wandelen en straks in het werk ook aan kan hebben. Gezien ik niet hele dagen op mijn hakken kan lopen. Deze kocht ik uiteindelijk voor €20,- en ze lopen erg lekker dus ik ben er erg blij mee.

SAMSUNG CSC

Even een mini shoplog 🙂 Dit zijn de aankopen die ik deed bij de Etos. Ik heb zoveel gehoord over badzout en wil dit zelf wel eens gaan proberen. Deze week maar even lekker in bad. Ik kocht shampoo en conditioner van L’oreal gezien het merk mij wel is bevallen. Ik kocht droogshampoo, want ik merk dat mijn haar gewoon heel snel weer vettig is en hiermee kan ik het even bijwerken.

20160613_153948

Ik pak de fiets, dat doe ik overigens niet zo vaak want ik loop liever, en ga om boodschappen. Gezien het mooi weer is fiets ik lekker de toeristische route naar de winkel.

20160613_152740

Bij de AH wil ik bedenken wat ik voor avondeten wil, alleen ik kom er niet echt uit. Dan bedenk ik dat ik thuis nog saus in de koelkast heb en besluit vanavond spaghetti te maken.

SAMSUNG CSC

Ik ga nog even een uurtje bezig met mijn blog en controleer als laatste even het artikel voor de volgende dag. De verjaardag winactie komt online en is, als jullie dit lezen, nog steeds lopend. Je kan dus nog meedoen!

SAMSUNG CSC

Rond 17 uur begint het weer beetje af te koelen en besluit ik voor het eten nog te gaan hardlopen. Ik twijfel heel vaak of ik ervoor of erna zal lopen. Mijn favoriete hardloopbroek kocht ik een tijd terug bij de Lidl voor nog geen 7 euro! Mijn jasje van de Scapino vind ik ook helemaal cool. Ik moet helaas weer met oordoppen hardlopen, mijn nieuwe bluetooth oordoppen willen op een of andere manier niet goed opladen 🙁

20160613_171100

Ik loop hard met Evy en dat betekent dat ik tussendoor ook wandelpauzes heb. Net buiten het centrum vind je dit oude psychiatrische ziekenhuis dat echt gigantisch is! Het is er erg mooi en rustig en hier loop ik dan ook erg graag. Dit vind ik zo mooi aan de stad, het heeft zoveel mooie plekken waar ik helemaal tot rust kom.

20160613_175127

Evy was weer fier op mij en ik eigenlijk ook best wel! Ik ben nu bij les 13 en heb nog steeds niet het gevoel dat ik boven mijn kunnen aan het lopen ben. Als ik het vergelijk met mijn eerste keer afvallen merk ik heel veel verschil. Morgen ben ik 9 maanden gestopt met roken en 6 maanden weer bezig met mijn gezonde levensstijl en dat is gewoon erg voelbaar. I like it!

SAMSUNG CSC

Na mijn workout heb ik honger en maak ik Spelt spaghetti met saus die ik had ingevroren. Het uiteindelijke resultaat heb je kunnen zien in mijn food diary van afgelopen zaterdag 🙂

SAMSUNG CSC

Normaal gesproken ben ik iemand die snel even een douche neemt, maar soms neem ik de tijd en zo ook vandaag. Ik bedacht mij ook dat ik wel een masker had verdient en deze kon ik ook gelijk reviewen voor mijn blog.

SAMSUNG CSC

Ik bestelde dit goedje een tijd geleden via Ebay en ik moet bekennen dat het erg goed werkt. Hier kun je de review lezen.

SAMSUNG CSC

Terwijl mijn masker droogt bedenk ik mij dat ik wel even wat huishoudelijke dingen kan doen. Ik doe was in de machine en maak mijn keuken schoon. Daarna krijgen mijn vensterbanken ook nog even een poetsdoek over zich heen. Soms heb ik van die momenten dat ik ineens zin krijg om te poetsen.

SAMSUNG CSC

Verder in de avond ben ik wat met mijn blog bezig en heb ik de wedstrijd van België – Italië ervoor. Ik blijf het vreemd vinden en ook wel wat sfeerloos dat NL niet mee doet aan het EK. Voetbal is niet iets wat ik regelmatig kijk, maar gezien de mensen om mij heen wel voetballen, vind ik het leuk om af en toe wel even wat te zien en weten hoe het spel werkt.

SAMSUNG CSC

Ook steek ik mijn nieuwe Yankee Candle lemon grass en Ginger aan. Deze kreeg ik alvast voor mijn verjaardag en ik houd zo van deze geur! Ben er echt heel erg blij mee.

Het was best een dag waarin ik veel heb gedaan en ik vind het heerlijk zulke dagen. Ik ben graag bezig. Later op de avond ben ik wel behoorlijk moe en ga ik niet heel laat slapen.

onder3

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge