Let’s do this..

In mijn wereld is nooit iets wat het lijkt. Mijn hoofd heeft allerlei ideeen en wil daardoor nog wel eens van links naar rechts gaan. Ik heb het ondertussen maar omarmt. Soms komen ideeen uit tot een creatie en een andere keer blijft het in mijn hoofd of gaat weer verloren. Mijn blog heeft vele vormen gekent en vanaf vandaag besloten mijn blog hetzelfde als mijn hoofd te maken..

Wat dit betekent? Eigenlijk dat hij online blijft en ik schrijf wanneer ik wil schrijven. Waarover ik ga schrijven? Waar ik de behoefte aan heb! Geen bepaalde richting meer uit, maar dat waar mijn behoeften liggen. Ik heb gemerkt dat ik nooit constante content kon maken. Ik schrijf graag over van alles. Het enige wat constant was is mijn naam voor mijn blog. Toch besloten deze in het logo een beetje anders maken. Persoonlijker want het is tenslot mijn blog.

Mijn wereld veranderd omdat ik ouder word, nieuwe mensen ontmoet en oude heb laten gaan. Nieuwe dromen vullen mijn wereld en soms wil ik die delen, soms ook niet.

Dus geen beloftes over artikelen en vaste dagen. Voor mij niet haalbaar en ik wil niet leven met druk van “moeten”. Mijzelf meer laten zien is iets wat ik graag wil inzetten.
De komende tijd zul je mijn blog wel wat zien veranderen. Nieuwe thema en aanpassingen en ook wil ik mijn oude artikelen doorspitten en aanpassen en verbeteren.

Dus ik ben nog steeds levend en wel en geniet meer en meer van het leven.

Zie jullie graag met enige regelmaat op mijn blog!

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge