Let’s talk about hair and Toni&Guy.

Wanneer kom je erachter dat je teveel producten in huis hebt? Juist als je dat ene product tegenkomt die je eigenlijk helemaal geweldig vindt, maar nooit gebruikt. Zo kwam ik de Toni & Guy volume plumping whip tegen in mijn stash en vond ik het hoog tijd hem weer te gebruiken.

SAMSUNG CSC

Mijn haar vind ik altijd erg belangrijk. Vorig jaar besloot ik mijn haar een flink stuk af te knippen en hoewel ik het een tijdje leuk vond heb ik met mijzelf afgesproken dit nooit weer te doen. Ik houd nu eenmaal van mijn lange haren. Momenteel is het alweer aardig op lengte en gezien ik bijna nooit naar de kapper ga vind ik het wel belangrijk dat het gezond is. Hiervoor heb ik de laatste tijd wel een routine ontwikkeld voor mijn haar. Ik was mijn haar bijna elke dag. Ik ervaar daar totaal geen problemen mee en heb niet het idee dat mijn haar daardoor slecht wordt behandeld. Mijn shampoo en conditioner verschilt per maand ongeveer. Ik heb gemerkt dat als ik te lang dezelfde producten gebruik de werking minder wordt.

SAMSUNG CSC

Na het douchen laat ik mijn haren vaak aan de lucht drogen, maar soms föhn ik mijn haar als ik nog weg moet of mijn haar graag mooi in model wil hebben. Ik gebruik altijd een bescherming voor de hitte in mijn haar. Toen ik laatst even in mijn mandje met haar producten zat te kijken viel mijn oog op de Toni&Guy volume plumping whip. Een product die je in handdoek droog haar bij de wortels van je haar masseert en daarna föhnt.

SAMSUNG CSC

Het voelt een beetje wax-achtig, maar dit is het zeker niet. Je gebruikt een beetje en je verspreid dit over je vingers en masseert dit dan bij je haar wortelen. Ik doe dit altijd met mijn hoofd naar beneden en dan in masseren. Mijn eerste gevoel is dat het mijn haar super vet maakt, maar als ik het ga föhnen is dit gevoel weer helemaal weg.

SAMSUNG CSC

Mijn haar ziet er gezond uit en ik merk dat er vanaf boven ook echt meer volume in mijn haar zit. Zelfs na een nachtje slapen en ik er weer een borstel door heen haal ziet mijn haar er gezond en vol volume uit en om eerlijk te zeggen ben ik daar ontzettend blij mee. Daarmee heb ik een ondergeschoven product weer terug gevonden en weet ik zeker dat hij nu in mijn haar routine komt. Nu kunnen mijn haren maar lekker doorgroeien, want ik ga voor een mooie lengte met lekker wat volume!

onder3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge