By Boo inspiration.

Dat ik het leuk vind om bezig te zijn met mijn interieur was misschien al wel bekend, maar hoewel ik graag rondkijk naar goedkopere opties ben ik groot fan van een merk en dat is By Boo. Misschien heb je er ooit van gehoord, maar zij hebben zulke stoere en mooie items die mij erg inspireren. Vandaag heb ik voor jullie mijn By Boo inspiratie artikel.

table_bowl_metal

*Bron foto: Pinedesign.nl 

Laten we beginnen met deze super gave tafel! Toen ik deze zag wilde ik hem heel graag. Helaas heb ik dat nog niet voor elkaar, maar hij staat hoog op mijn wensenlijstje. Je hebt grotere en kleinere en verschillende kleuren. Ondertussen zijn er ook nog andere varianten te vinden van andere merken, maar stiekem blijf ik die van By Boo het leukste vinden.

1530_HR

*Bron foto: .meertensmeubelen.nl

Mocht ik een iets andere optie willen dan is dit ook zeker eentje die ik wel in mijn huisje zou willen. Ik vind de kleuren mooi en ook het onderstel vind ik erg stoer.

8005874_s-0163vspoefgeitenleervierkant-geitenleer-poef-poefen-vierkant-vierkanten

 

*Bron foto: prijsbest.nl

Deze grote poef vind ik helemaal geweldig! Het feit dat hij groter is dan een normale poef vind ik ook wel mooi. Deze zou wel een mooi plekje kunnen krijgen in mijn huis. Eigenlijk moet ik zeggen dat ik de kleuren ook warm vind en dat mis ik nu wel een beetje in mijn appartementje.

2117_LR

 

*Bron foto: meubelslaaphuys.nl

Hoewel ik twijfel of ik de lamp zelf in mijn huis zou willen hebben vind ik hem wel erg mooi. By Boo heeft ook wat meer industrieel looking lampen, maar dan vind ik deze mooier.

0010.bew_-570x570

*Bron foto: meubelslaaphuys.nl

Dit is het meest stoere kleed wat ik heb gezien. Nu heb ik hem in het echt ook bekeken en het is gewoon leuk om naar te kijken ook. Allemaal labels van jeansmerken, ik zit altijd weer te kijken of ik een nieuw merk zie. Je hebt deze labels ook in poef vorm en kussens die ook erg leuk zijn.

Ik kan nog wel uren doorgaan met de items van By Boo te bekijken, maar ik raad je aan als je net als mij gek bent op dit merk eens een bezoekje nemen bij een van de websites waar de foto’s vandaan komen of op de By Boo site zelf. Weet zeker dat je een wereld aan inspiratie zal krijgen.

Wat vinden jullie van dit merk?

onder3

One Comment

  • sabrina

    Leuk! Nog nooit van gehoord. Het is allemaal mooi wat je hebt uitgezocht. Vooral het kleed vind ik geweldig, kun je uren naar kijken denk ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge