Hoe uniek zijn met valentijn.


heart-700141_960_720Valentijn, een commerciële dag die naar mijn mening een beetje overrated wordt. Er worden vaak veel te hoge verwachtingen geschept en uiteindelijk wordt men alleen maar teleurgesteld als je geliefde er niks aan heeft gedaan. Toch besloot ik dit jaar ook mij eens te verdiepen in de mooie kanten van Valentijn. Benieuwd wat mijn tips zijn? Lees dan snel verder. 

Dat er een hopeloze romanticus in mijn schuilt was ik mij nooit zo van bewust, maar de laatste maanden merk ik dat ik meer in mij heb dan verwacht. Wat ik vooral belangrijk vind is dat degene die je wilt laten weten dat je van hem/haar houdt is dat je dit op een eigen unieke manier doet. Wanneer je unieke valentijn cadeau in Google typt, krijg je vaak de standaard dingen te zien. Chocola, gadgets met foto’s etc. In mijn beleving is het niet iets unieks en ook niet iets van jezelf.

Ik ging op zoek naar iets moois, wat ook zegt dit is van mij voor jou. Dit heeft voor ons een betekenis bijvoorbeeld. Zo kwam ik op de site van printcandy terecht. Hier kun je verschillende afdrukken laten maken, maar je kan ook kiezen voor een eigen tekst of een tekst die speciaal voor jou en je liefde is bijvoorbeeld. Zo creëer jij je eigen unieke valentijncadeau, gezien het iets is van jou/jullie. De prijzen zijn erg divers dus er zit vast ook wat voor je budget bij.

roses-1128954_960_720Daarnaast is het niet alleen wat je geeft, maar ook laat zien. Zo kun jij bijvoorbeeld een aantal rozen halen (aantal maanden of jaren dat je samen bent bijvoorbeeld) en aan elke roos een kaartje doen waarom jij juist de persoon zo waardeert en lief hebt. Als je toevallig sleutel hebt van zijn/haar huis zou je deze bijvoorbeeld door het hele huis kunnen leggen. Zeker weten dat je valentijn verrast zal zijn. De kaartjes maken dat het weer wat unieks is van jou.

Soms kan het juist iets heel kleins zijn wat valentijn voor jullie speciaal kan worden. Schrijf eens een liefdebrief aan je geliefde. Eentje waarin je schrijft waarom jij vindt dat hij/zij speciaal voor jou is en wat het maakt dat jij hem respecteert voor wie hij/zij is. Deze kun je gewoon via de post versturen of als jullie samen zijn misschien voorlezen.

Wees creatief en als jij denkt dat iets leuk of romantisch is dan is dit het vaak ook. De ander vindt het vaak super leuk dat die even gevoel krijgt dat hij/zij de leukste is op dat moment. Vergeet niet dat liefde geven vaak mooier is dan liefde krijgen en denk niet, omdat je geliefde niet mee wil doen aan Valentijn, jij dat dan ook niet hoeft te doen. Verwacht niks terug en alleen dan is het geven ook veel mooier en leuker.

Liefs Atenga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge