My life in 20 questions tag.

SAMSUNG CSC

Hoewel sommige mij misschien nog beetje kennen van mijn vorige blog, leek het mij leuk om toch sommige dingen over mijzelf nog te vertellen. Hoe leuker is dat in de vorm van een tag. Vandaag heb ik voor jullie de my life in 20 questions tag. 

Favoriete kleur:
Soms moet ik eigenlijk nog wel een beetje nadenken over mijn favoriete kleur. Maar ik blijf bij de combinatie zwart met roze dat ik dat erg mooi vind.

Favoriete nummer:
6, dit is mijn hele leven al zo geweest en ik weet niet waarom, maar in de meeste gevallen brengt hij mij geluk.

SAMSUNG CSC

Droom carrière:
Boeken schrijfster, het lijkt mij helemaal fantastisch om boeken te kunnen schrijven en publiceren.

Waar zie jij je zelf wonen als je op jezelf gaat:
Ik woon sinds 2015 helemaal op mijzelf en ik woon nu in een klein dorp in een appartement, maar mijn volgende locatie is wel in een kleine stad en meer ruimte. Het liefst een huisje voor mijzelf. Het belangrijkste vind ik een huisje waar ik mijzelf helemaal kan zijn.

Favoriete manier van reizen:
Ik vind alles zijn charmes eigenlijks wel hebben. Ik mag graag autorijden en dat doe ik dan ook graag, maar ga ik NL in reizen dan vind ik het heerlijk om met de trein te gaan. Het vliegtuig vind ik ook super leuk dus eigenlijks wil ik helemaal niet kiezen!

Wat doe jij in je vrije tijd:
Ik wandel momenteel heel veel en ik spendeer tijd bij vrienden, familie en mijn vriend. Daarnaast vind ik het leuk om uit eten te gaan. Langzaam aan pak ik het bloggen weer wat meer op en hoop ik straks ook weer het hardlopen op te pakken.

Favoriete kledingwinkel:
Tja laat ik nu niet een vrouw zijn die winkelen nu het leukste vind wat er bestaat. Ik heb dan ook niet echt een favoriete winkel, maar ik ben wel gek op de kleding van Only en Vera moda. Daarnaast vind ik de collecties van Poools vaak ook erg leuk. Stiekem moet ik bekennen dat ik het meest online shop.

Bron: smartcanucks.ca
Bron: smartcanucks.ca

Van wie zou je graag een concert zien:
Dat zijn er wel meerdere die ik nog graag eens zou willen zien, maar ik zou nog wel een keer naar een concert van Bryan Adams willen. Sinds ik mij kan heugen heb ik al stiekem een crush gehad op die man en vind ik zijn muziek echt heerlijk om naar te luisteren.

Favoriete theesmaak:
De laatste tijd drink ik weer heel veel thee en ik moet zeggen dat citroen altijd hoog op mijn lijstje staat, maar oma’s appeltaart thee is ook erg lekker.

Spaar jij ook iets:
Nee ik heb niet iets wat echt spaar. Ik bewaar wel dingen die mij dierbaar zijn of die voor mij wat betekenen omdat ik ze heb gekregen van mensen waar ik om geef.

Ik kan niet slapen zonder:
Warme voeten! Ja ze bedoelen de vraag vast niet zo, maar dat is eigenlijk het enige waardoor ik niet kan slapen koude voeten! Verder kan ik eigenlijks overal wel slapen.

Als jij een miljoen won, wat zou jij er mee doen:
Als eerste zou ik mijn familie geld geven en zou ik mensen die ik ken en waar ik om geef extra verwennen met cadeaus etc. Ik zou denk ik een bescheiden huisje kopen waar ik dan hypotheek vrij zou kunnen wonen. Natuurlijk zou ik reizen naar Australie en mijn familie daar bezoeken. Geld bewaren om mijn eerste boek zelf te publiceren of investeren in mensen waar ik in geloof en die wat op willen bouwen.

Favoriete make-up merk:
Ben wel groot fan van de Sleek paletten. Verder ben ik niet echt iemand die een bepaald merk helemaal geweldig vind. Bij mij vind je ook van alles wat in mijn stash.

Favoriete traktatie qua eten:
Ik word gelukkig van gewone m&m’s. Hier kan ik mijzelf ook behoorlijk mee vermaken, waar ik een rare tick heb en ze per kleur en aantallen eet en de bruine kleur altijd als laatst.

Wat is je favoriete seizoen:
Winter, maar alleen als er een dikke laag sneeuw ligt of het vriest en de zon volop schijnt. Daarnaast vind ik de lente ook erg fijn.

collageWaarom ben je begonnen met bloggen:
Ik zocht een tegenhanger van het werk wat ik deed. Van altijd problemen aanhoren wilde ik ook graag een andere kant van mij laten zien. Ik schreef in het begin over mijn reizen, maar al snel werd mijn interesse veel breder en schreef ik over van alles en nog wat. Voor mij was bloggen een heerlijke manier van ontspannen.

Heb jij een abonnement op een tijdschrift:
Nee die heb ik niet, maar als ik een zou hebben was het of op VT wonen of op de LINDA.

Wat deed jij om middernacht:
Toen lag ik heerlijk in dromenland.

Favoriete parfum:
De parfums van Marc Jacobs!

Heb jij nog een vraag die jij aan mij wil stellen? Laat dan een reactie achter en ik zal kijken wat ik voor je kan doen.

Liefs Atenga

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge