Polaroid’s laten maken

SAMSUNG CSC

Als ik iets leuk vind zijn het polaroid foto’s. Van die foto’s die meteen klaar zijn en je leuke teksten onder kan schrijven. Ooit wil ik zelf ook een polaroid camera aanschaffen, maar voor het zo ver is kwam ik bij de Hema iets heel leuks tegen en ik dacht dat ga ik even met jullie delen.

SAMSUNG CSC

Al een hele tijd zat ik te bedenken wat ik wilde doen met foto’s in mijn appartement. Tot nu toe vind je geen een foto van mensen die ik lief heb namelijk. Op mijn mobiel heb ik heel veel foto’s en ook via Instagram foto’s die ik een beetje met filters heb zitten te bewerken. Oftewel ik ben heel happy met deze foto’s en ik wilde iets leuks creëren ermee in mijn appartement.

Bij de Hema besloot ik eens te kijken wat er voor opties waren om foto’s af te laten drukken. Ik stuitte op een mobiele service waarmee je de foto’s op je mobiel op polaroid af kon laten drukken. Dit was helemaal perfect en paste mooi bij mijn nieuwe idee. Ik wilde namelijk foto’s op klein formaat van de mensen waar ik om geef en foto’s van mijzelf waar ik trots op ben ophangen aan touwtjes als een soort schilderij.

SAMSUNG CSC

Voor €9,- kun je 20 foto’s bestellen en bij elke foto kun je hem aanpassen en eventueel een tekst toevoegen. Maar je kunt ook andere kleine formaat foto’s af laten drukken. Hier vind je alles op een rijtje.
De foto’s waren binnen een week klaar en kon ik ze ophalen bij de dichtsbijzijnde Hema, maar je kan ze ook naar je huis laten versturen.

SAMSUNG CSC

Gezien ik gewoon heel erg enthousiast ben over de kwaliteit en dat je met je eigen foto’s zoveel kunt doen wilde ik dit concept graag even met jullie delen. In deze post zien jullie foto’s die ik heb laten afdrukken. Wanneer mijn project helemaal klaar is hoe ik de foto’s allemaal wil ophangen en gebruiken zal ik dit ook met jullie delen.

Wat vinden jullie van polaroid foto’s?

Liefs Atenga.

4 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge