Kiko-oogschaduw-228

Beauty: Look of the day met KIKO producten

Mijn dagje Amsterdam heb ik laatst goed besteed en na een hele lange tijd besloot ik weer eens make-up te gaan kopen. Gezien ik het merk KIKO al vele malen heb gehoord, maar zelf nog nooit iets heb geprobeerd, liep ik bij de KIKO winkel naar binnen en kocht ik drie producten. Vandaag laat ik ze aan jullie zien middels een Look of the day.

Kiko-conceale

Stiekem heb ik bij Pinkit hem al zo vaak voorbij zien komen, maar dan van een ander merk, de concealer pen. Normaal gebruik ik altijd een hele goedkope concealer die mij erg goed voldoet, maar ik was wel nieuwsgierig naar de pen en hoe dit precies werkte.

Kiko-concealer-pen

De pen werkt eigenlijk heel simpel, je klikt op de achterkant en dan komt er concealer uit de pen en kun je het direct aanbrengen op de plekken waar je het wenst. In het begin moet je even flink klikken, maar dan komt het er ook in een keer uit. Ik heb gemerkt dat ik het kwastje heel erg fijn vind werken, maar dat het ook wel een beetje een knoeiboel kan worden als je net een keer te vaak op het knopje drukt.

Kiko-concealer-swatch

De kleur past goed bij mijn gezichtshuid ( KIKO soft focus concealer 01 voor €7,50 ) en hij blend ook goed en snel in. Hoewel je ( Zie hier onder) zeker wel effect ziet had het van mij nog wel een betere dekking mogen hebben om mijn donkere plekken in het gezicht te verbergen.

concealer

Ter info: Gezien ik geen foundation heb gehaald bij Kiko, heb ik voor mijn verdere look de foundation van Dr. Pierre ricaud gebruikt en de compact powder van Catrice. Voor mijn eyeliner gebruik ik de waterproof eyeliner pencil van de Hema. Mascara is van Etos eigen merk, hier komt binnenkort nog een review van. Eind resultaat onderaan het artikel. 

Kiko-eyeshadow-228

In de winkel zag ik vele mooie kleuren liggen en kon ik bijna geen keuze maken! Gezien ik niet alles mee kon nemen en ik vooral eerst eens wilde testen hoe de pigmentatie was en hoe het allemaal zou blijven mocht ik van mijzelf maar eentje uitkiezen. De verpakking van Kiko vind ik weer helemaal geweldig, want zoals jullie weten hou ik van dat simpele zwart met tekst.

Kiko-oogschaduw-228

Mijn keuze viel op deze prachtige paars/bruin/grijs tinten kleur oftewel nummer 228. Deze kleur is elke keer met de belichting wat anders en dat maakt hem juist zo mooi.

Kiko-eyeshadow-228-swatch

De pigmentatie is ook enorm aanwezig en dat vind ik een enorm pluspunt! Na gebruik kwam ik erachter dat je deze ook heel mooi wet kon aanbrengen en het de kleur op je oogleden weer een hele andere dimensie geven. Voor mijn look gebruikte ik hem droog.

Kiko-eyeshadow-225-look

De Kiko oogschaduw blijft de hele dag er prettig zitten en gaat na een tijdje ook niet in de lijntjes van mijn oogleden zitten. Voor een mono oogschaduw betaal je €8,90 ( Psst ik zag net online op kiko dat ze 50% korting zijn)

kiko-lipgloss-21

Als laatste kocht ik een lipgloss. Lang getwijfeld of ik een lipstick of een gloss zou doen, maar gezien ik gloss toch wat vaker draag viel mijn keuze daar op. Ik hou persoonlijk niet van rood tinten en roze tinten had ik al even genoeg. Daarom koos ik een kleur die wat meer in de bruintinten zat. Ik kwam uit bij de 3D hydra lipgloss nummer 21 voor €7.90

Kiko-3dhydro-lipgloss-21

Het is echt een prachtige kleur en hij dekt ook enorm goed. Hij moet wel eventjes goed drogen, maar dan heb je echt een gloss die ook een mooie tijd blijft zitten. Dit is voor mij zeker een kleur die ik vaker zal dragen.

Kiko-look

Zo is de uiteindelijke look geworden! Zeker eentje die ik in mijn dagelijkse bezigheden kan dragen. Hoewel ik misschien de oogschaduw een beetje lichter zou aanbrengen voor een dagelijkse look. Voor uitgaan mag hij juist wel wat harder worden aangezet. Mijn eerste indruk van Kiko is goed en zeker de moeite waard om eens verder te bekijken.

Welk product van Kiko zou jij nog eens willen proberen?

Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge