Beauty: Lush bubble bars unboxing

Als iets mijn geluksmomenten omhoog schroeft tegenwoordig is dat mijn bad. Het is een van mijn favoriete plekjes in mijn huisje en sinds de komst van de rubriek “in bad met..” op zondag is het natuurlijk fijn om ook leuke bad producten in huis te hebben. Hoewel er nog vele andere concepten bestaan blijft Lush absoluut een favoriet. Vandaag deel ik jullie mijn bestelling met jullie. Spoiler…het zijn veel bubble bars! 

Lush

Terwijl ik dit schrijf vliegen de meest verrukkelijke geuren door mijn neus. Het unboxen van zo’n pakket is niet alleen een feestje voor je ogen, maar nog meer voor je neus. Helaas kan ik de geuren niet met jullie delen door de digitale wereld, maar ik kan jullie wel alvast mee laten genieten wat je allemaal kan terug verwachten in de rubriek “in bad met..” die elke zondag online komt.

Opvallend is trouwens dat de badproducten worden geleverd in plastic?! WHAT?! Dit ben ik totaal niet van Lush gewend. Deze vraag stelde ik Lush dan ook op Twitter. Want voor zo ver ik altijd wist, is Lush juist heel bewust met het milieu en werkt alleen maar met natuurlijke producten, ook voor zijn verpakkingen. Gelukkig was Lush vrij snel met het antwoord en het “plastic” is gemaakt van Cellulose en mag dus in de groene bak! Super dat Lush daar ook mee bezig is.

Laten we beginnen met het allerbelangrijkste en dat zijn natuurlijk de producten die ik heb besteld. Dit keer zijn het, voor mij, allemaal nieuwe producten en heb ik mij wat meer op de bubblebars gericht. Ik houd nu eenmaal van een bad met schuim en je kan met de bubblebars vaak meerdere keren het bad in duiken en voor mijn portemonnee is dat ook wel eens prettig 😉

Lush Karma

Ik bestelde deze Karma Bubble bar voor €6,95 en het beloofd mij een bad vol met liefde te geven. Nou wat liefde kan ik af en toe wel eens gebruiken en mijn huid al helemaal met dit koude en gure weer. De lavendel geur is de bovenliggende geur, maar je ruikt ook zeker de citroengras er doorheen. Ik ben echt enorm benieuwd wat dit mij in bad zal brengen.

Lush Yuga

Out of the box heb ik gedacht toen ik deze Yuzu and Cocoa bubble bar bestelde voor €6,25. Waarom out of the box? Omdat ik de geur van cacoa helemaal niet lekker vind. Chocola is ook niet mijn ding, maar ik wilde gewoon ook eens iets proberen wat mij minder aantrekkelijk leek. De cacoa geur is zeker aanwezig, maar niet zo sterk dat ik hem vies vind. Deze bubble bar zou mij kunnen helpen als ik even een baaldag heb en ik eigenlijk zin heb in troost en comfort.

Lush French Kiss

A french Kiss bubble bar voor €6,50 zal mij helpen bij het ontspannen om vervolgens heerlijk in slaap te kunnen vallen. Leuk al die verschillende werkingen, want zeg nu eerlijk, je neemt om verschillende redenen ook een bad toch? Ik in ieder geval wel. Stiekem doet deze bubble bar mij denken aan Grimer de Pokemon hihi. ( Ja ik ben een diehard Pokemon go speler mensen!)

Lush Ladybird

Oke, ik beken, uiterlijk doet ook wat en bij deze ladybird voor €5,25 viel ik voor zijn schattige charme. Kijk dan hoe schattig zij eruit ziet! Ben wel benieuwd wat deze mij gaat brengen, want deze bubble bar is vooral heel bloemig. Ik denk ogen dicht en mij wanen in een weiland vol heerlijke geurende bloemen.

Lush Unicorn

Ik hou van kleuren en toen ik deze Unicorn horn zag voor €5,95 moest hij in mijn winkelmandje. Wat ik vaak leuk vind aan die kleurrijke producten is dat ze vaak een heel kleurrijk bad opleveren en samen met de snoepgeur moet dat ook helemaal goed komen.

Lush mmmelting marshmellow

Naast de bubble bars vind ik de bath oil producten van Lush ook goddelijk, alleen smelten ze vaak wat en blijven ze niet altijd heel erg lang mooi als je ze te lang laat liggen. Daarom bestelde ik er eentje namelijk; Mmmelting marshmellow moment voor €3,45. De geur is lekker snoepjesachtig en ik ben heel benieuwd hoe fijn hij voor mijn huid zal zijn.

Lush Cupido

Gezien het ook Valentijn is rond deze tijd en Lush voor die gelegenheid ook producten uitbrengt moest ik wel eentje uit deze collectie mee bestellen. Op een filmpje had ik deze al voorbij zien komen en ik was op slag verliefd hoe deze in het water verspreid. Ik heb het over de Cupid bath bomb die je koopt voor €4,25.

Lush Lava lamp

Als laatste bestelde ik ook nog een bath bomb die je lekker lomp in een keer in het bad kan gooien en mijn oog viel op de Lava lamp bath bomb voor €5,95. De bath bomb beloofd mij terug te brengen naar de jaren 70 en een groovy trip. Nou dat lijkt mij echt helemaal fantastisch om mij eens in die tijd te wanen.

Aankomende tijd zul je ze vast op de zondag voorbij zien komen, maar tot die tijd kun je nog even genieten van de foto’s.

Welke Lush aanrader heb jij nog voor mij?

2 Comments

 • Jessica

  Nou ben ik toch wel nieuwsgierig geworden naar lush en hun
  badproducten. Ik ben eens
  benieuwd naar jouw ervaringen en zal ook eens gaan kijken op
  hun site.

  Want er gaat niets boven een
  relaxed moment in bad
  Groetjes Jessica

  • Atenga

   Oooh Jessica, echt een aanrader! Zit ook een winiels in Utrecht hihi jammer dat we daar geen tijd voor hebben in maart. Maar als je van bubbels houdt echt bubble bars nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge