Make-up, ik weet niet meer hoe..

Toen ik ooit begon met bloggen schreef ik over mijn reizen, later ging dit over naar beauty bloggen. Ik was op de hoogte van de nieuwste producten. Wist waar ik moest zoeken voor de juiste producten, passend bij mijn huid. Tegenwoordig draag ik weinig make-up, maar op bepaalde momenten wil ik er naar terug grijpen, weet alleen niet meer hoe.

De momenten wanneer ik make-up wil dragen zijn vaak de momenten waarin ik niet heel fijn in mijn vel zit. Make-up geeft mij dan een boost van vertrouwen en ergens vind ik dat wel een leuk weetje over mijzelf. Nu ik natuurlijk door alle omstandigheden er behoorlijk moe uit zie wilde ik terug naar het dragen van make-up. Ik trok mijn tasje uit de la. Tegenwoordig heb ik niet meer dan een tasje met make-up. Waarvan ik erachter kwam dat alles bijna op was of ver over datum.

Daar zat ik dan, behoefte om make-up te dragen, maar geen make-up echt voor handen. Het idee ontstond om maar eens nieuwe producten in te gaan slaan. Niet alleen make-up, maar ook een goede basis huidproducten. Mijn huid is erg droog en door wat verwaarlozing van zelfzorg de afgelopen weken toe aan een goede boost.

Tot zo ver kwam ik. Toen ging mijn verstand op nul. Ik wist gewoon niet meer wat ik moest gaan halen. Welke producten ik altijd zo fijn vond en welke geschikt waren voor mijn huid. Jaren heb ik mij toch verdiept in make-up en wist ik precies wat fijn was voor mijn huid. Welke foundation mijn huid goed kon dragen en wist ik hoe ik mijzelf kon omtoveren tot een vrouw met vertrouwen. Vooral op de momenten als het even niet van binnenuit kwam.

Dus begin ik opnieuw met mijn zoektocht. Welke merken passen bij mij en hoe zorg ik er weer voor dat ik de skills, die ik had ontwikkelt, weer terug ga krijgen? Ik start waar ik destijds ook startte en dat is het volgen en lezen van beautyblogs.

Keep you posted..

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge