Max Factor Whipped Creme

Beauty: Max Factor Whipped creme

Soms kom je in de winkel en zie je iets liggen en denk je zou dit wat zijn? Dat had ik ook toen ik in de Action deze Whipped creme tegenkwam van de Action. Er waren twee kleuren en ik nam de lichtste qua kleur mee. Benieuwd of dit een leuke budget topper is?

Max Factor Whipped Creme

Max Factor staat wel beetje bekend om redelijke prijzen op gebied van make-up, maar wanneer het te koop is bij de Action heb je vaak een nog leuker prijsje. Deze Whipped Creme kocht ik voor €5,45 en ik twijfelde wel een beetje aan de kleur, maar waarvoor heb ik een blog? Juist om gewoon eens producten ook uit te proberen.

Max Factor Whipped Creme

Ik ging voor de kleur soft honey nummer 77. De kleur lijkt op de foto licht, maar hij is in het echt wel een tikje donkerder. Ik had gedacht dat de creme wat steviger zou zijn, maar het is best wel zacht qua structuur.

Max Factor Whipped Creme

Op de hand zie je de kleur wat beter. Normaal gesproken zou dit zeker een te donkere kleur voor mij zijn, maar gezien mijn gezicht ook bruin is geworden door de zon is de kleur perfect voor mijn huid. De structuur voelt wel fijn aan.

SAMSUNG CSC
Hier een before foto zonder make-up. Zoals je kunt zien heb ik wel last van zonnesproeten momenteel en beetje donkere kringen onder de ogen. Wat ik persoonlijk fijn vind aan een foundation is dat hij mijn sproeten wat wegneemt en ook de donkere kringen. Past bij mijn huidskleur en luchtig aanvoelt.

SAMSUNG CSC

Wow ik ben echt onder de indruk van de dekking. Mijn sproeten zijn echt minder zichtbaar en ook de donkere kringen zijn aardig weg gewerkt. De dekking is heel erg mooi en de kleur past perfect bij mijn huid op dit moment. Wat ook erg fijn is dat hij erg fijn aanvoelt op mijn huid. Heb niet het idee dat ik foundation draag. Opvallend aan de foundation is de geur. Die is wel erg aanwezig en hoewel hij niet vreselijk is, vind ik hem ook niet erg prettig. Eenmaal op de huid trekt die geur wel weg.

Zo zie je maar weer dat je soms een product tegenkomt waarvan je niet eens heel veel verwacht en uiteindelijk echt wel een toppertje blijkt te zijn. Er zijn 6 verschillende tinten van deze whipped creme uitgebracht, maar bij mijn Action waren er maar twee. Dus misschien moet je wel een beetje geluk hebben dat je de juiste kleur vindt.

Kenden jullie deze foundation al?

onder3

 

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge