Mijn jacht op nieuwe sneakers..

Hoewel ik mijzelf soms graag anders zie op schoenen, blijf ik toch wel echt een sneaker meisje. Ze zijn niet alleen mega comfortabel, maar komen ook nog in zoveel soorten! Vele merken sneakers vind ik echt super fijn en leuk, maar de sneakers van Nike vind ik toch altijd de leukste! Tijd om op sneakerjacht te gaan!

Hoewel ik zelf al aardig wat sneakers in mijn bezit heb, waaronder mijn gave roze nike air max waar ik op slag verliefd op werd toen ik ze zag, mis ik nog een paar sneakers die ik bij bijna alles kan combineren. Witte sneakers! Ik heb ze nog niet in mijn collectie en daarom werd het hoogtijd eens op sneakerjacht te gaan. Hoewel ik de perfecte witte sneakers vond, vond ik ook nog wat andere sneakers tijdens mijn jacht die ik echt met jullie wilde delen.

Ik ging rondkijken op diverse sites en vond daar  een immens populaire Nike collectie  op een website en was precies wat ik nodig had! Mijn oog vielen op de Nike air force 1 (ja die zijn vernoemd naar het vliegtuig van de president van Amerika) sneakers. Behoorlijk wat keus, zeker in het wit! Helemaal wit met het logo in goud. Sorry ik ben nu eenmaal de persoon die een klein beetje kleur in de sneaker wil behouden. De vorm sneaker ziet er mooi stevig en erg comfortabel uit en dat is precies wat ik ook van een sneaker verwacht. Ik moet ze een hele dag met veel plezier en pijnloos kunnen dragen.

Het nadeel van sneakers zoeken is het feit dat je zoveel tegenkomt dat je eigenlijk meer dan 1 paar zou willen kopen. Gelukkig voor mij waren een aantal in de sale en heb ik deze alvast in mijn winkelmandje gelegd. Zo ook deze gave roze sneaker. Weer anders dan mijn eigen roze sneakers, die ik stiekem gewoon graag onder mijn bruidsjurk zou willen dragen. (Nee ik ga nog niet trouwen)

Soms vind ik het leuk als mijn sneakers lekker opvallen! Toen ik deze sneakers zag wilde ik ze gelijk in mijn mandje stoppen, maar helaas voor mij zijn het kindermaten. Gelukkig na wat speurwerk vond ik ze ook in de grotere maten en kon ik ze alsnog in mijn mandje leggen. Hoewel ik in eerste instantie niet van de hoge modellen houd, lijken ze mij wel super fijn zitten en perfect passen bij strakke jeans. 

Tijdens mijn sneakerjacht kwam ik deze mini nikes tegen en zeg nu zelf, hoe gaaf zou het zijn als je eigen kind, neefje of nichtje rond zou lopen op deze gave mini nikes? Mijn neefjes zijn ondertussen al groot geworden en zullen hier niet in passen, maar wie weet word ik nog een keer tante en kan ik deze mini’s cadeau doen.

Voor nu kan ik wel zeggen dat ik een geslaagde sneakerjacht heb gehad en mijn winkelmandje weer vol zit met hele gave sneakers. Nu kan ik ze helaas niet allemaal gelijkertijd kopen, maar de site staat al fijn in mijn favorieten en kan ik loop der tijd mijn sneakercollectie uit gaan breiden.

Van welke sneakers gaat jou hart sneller kloppen?

Liefs Agneta

* Zie disclaimer voor dit artikel

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge