Mijn plannen voor 2019

2019 is aangebroken en dat is vaak een mooi moment om eens naar je plannen te kijken voor het nieuwe jaar. Mijn plannen voor 2019 zijn niet zo maar wat plannen, maar er gaan grote veranderingen komen voor mij in 2019.

Emigreren

In 2019 ga ik opnieuw verhuizen, niet zo maar verhuizen, maar ga ik emigreren naar Duitsland. In 2018 kwam ik de liefde weer tegen en beide zijn we erg nuchter en realistisch, maar over een ding zijn we het echt eens. In de zomer van 2019 willen wij graag samenwonen. We hebben het er ook over gehad om in Franeker te wonen, maar we waren van mening dat de plek die hij in Duitsland heeft mogelijkheden bied die wij in Nederland nooit zullen krijgen. De oude boerderij moet nog helemaal worden verbouwd en dat betekent dat wij ons droomhuis daar kunnen realiseren. Graag wil ik op mijn blog deze ontwikkelingen van emigreren en alles wat daar bij komt kijken met jullie delen. Daarnaast ook hoe de verbouwing loop der tijd gaat vorderen.

Minder werken

Het verhuizen naar Duitsland heeft meer consequenties dan alleen maar verhuizen. Momenteel werk ik 32 uur en is de reis van Duitsland naar mijn werk een behoorlijke reis. Een andere baan is natuurlijk een optie, echter vind ik het werk wat ik nu doe echt super leuk. Mijn pech is dat dit overal wordt geboden en daarom heb ik de keus gemaakt minder uren te gaan werken. Zo kan ik mijn werk blijven doen en is het voor mij allemaal nog haalbaar. Daarnaast wil ik heel graag weer meer aandacht kunnen besteden aan mijn blog en mijn schrijven. Dit is met minder uren werken ook realiseerbaar en dat maakt mij blij.

Meer bloggen

Zoals ik hierboven al schreef, ik wil weer meer kunnen bloggen. Hoewel ik om mij heen zie dat bloggen steeds minder wordt heb ik totaal niet het gevoel er mee te moeten stoppen. Momenteel neemt mijn werk, het heen en weer reizen naar Duitsland en sociale leven alle tijd in beslag. Ik heb hier ook nagedacht over waar ik dan over wil bloggen. Ik vind het nog steeds erg leuk producten te reviewen en een mooi voordeel van Duitsland is dat er veel meer producten zijn en ook nog eens stukken goedkoper. Daarnaast wil ik mijn proces van emigreren, en alles wat daar bij komt kijken, met jullie te delen. Dan is er nog de mega grote verbouwing van de boerderij waar ik jullie graag in meeneem. We zijn stiekem al wat begonnen en de plannen die we hebben geven ons zoveel inspiratie die ik graag ook met jullie deel.

Kleine plannen voor 2019

Naast deze grote plannen zijn er ook nog wat kleine plannen. Zo ben ik het afgelopen jaar behoorlijk weer aangekomen en is mijn energie weer tot een dieptepunt gezakt. Dit is iets waar ik weer aan wil werken. Het is mij eerder gelukt 30 kilo af te vallen en in 2019 hoop ik dit weer te realiseren. Niet die 30 kilo, maar wel dat gevoel van mij weer gezond te zijn en meer energie te hebben. Daarnaast wil ik meer structuur geven aan mijn leven. Merk dat ik hier veel beter op ga dan maar zien hoe het komt. Hoe ik dit allemaal ga realiseren weet ik nog niet, maar ik wil hier zeker mee aan de slag.

Nu ik zo naar mijn plannen kijk zijn ze natuurlijk best wel groot, maar ik ben wel benieuwd of jullie ook nog mooie en bijzondere plannen hebben voor 2019.

Liefs Agneta

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge